Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Klær og mote er en måte å uttrykke seg på

Hei!

Alle er forskjellige og har vær sin stil som på en måte gjennspeiler den du er som person. Noen liker knæsje farger, mens andre mer sukkersøte farger.Alle har noen motedronninger som de ser opp til, og det er bra. Man trenger ikke det dyreste. Jeg har funnet masse fint både, gammelt, nytt og billig. Det er så utrolig mye fint og bilig der ute som er minst like fint som det dyreste.Hvis en genser er for liten og du må gi den bort uansett, prøv å lag noe morsomt ut av den:)

Litt vanskelig å få dette svart på hvit, men jeg tror alle forstår hva jeg mener. Noen kunne man aldri sett i knæsje/sukkersøte farger. Noen tør ikke å gå med det de selv liker, fordi det er ikke sånn "de i gjenngen" går med. Du skal jo være deg selv og ikke være en "dalter". Men det er litt sånn det er, at man skal kle seg som bestevennninen eller hun "kule".

For meg så er klær noe som jeg synes er gøy å mixe og matche sammen. Ikke noe jeg gjøre for at det er det en annen går med. 

Jeg sier ikke at du ikke skal følge trender og det som er inn, men gjør din egen tvist og vri på det, så det blir deg og kan trives i det.

Du må også tørre å gå med et antrekk selvom ikke du får noen tilbakemeldinger. Det er jo selvfølgelig koselig og motiverende når de gjør det, men hvis du synes det er fint så er det fint;)

Klær og mote skal være gøy:)

Noen meninger?4 kommentarer

Helene

20.06.2014 kl.20:04

Stilen din er rå tøff og rå fin i ❤️It

ckms

15.05.2013 kl.20:20

Maria: Naaw, tusen takk;)<3

Maria

14.05.2013 kl.16:17

Helt enig, og elsker stilen din btw! :-D

Caroline

13.05.2013 kl.22:08

Enig!

Skriv en ny kommentar

hits