Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Bloggfri for Charlotte

Hei mennesker!

Charlotte har bloggfri nå for tiden. PC-problemer. Stakkars Charlotte. Men da tar jeg verdensherredømme imens. Så kommer Charlotte snart tilbake (håper vi). PC-en min har også "influensa" , så blogging står ikke først på lista nå.

 Her ser dere et bilde av PC-en til Charlotte.

 

Jaja, det var alt for nå.

-Maria ♥

Ikke noe spørsmål idag heller ^^... Ingen kommentarer

Justin Bieber - Framtid

Hei mennesker!

Tenkte jeg skulle poste dette, le av det:

 

1) Go to Google Translate and

2) Type in "Will Justin Bieber ever hit puberty" then

3) English to Vietnamese

4) Copy paste the Vietnamese words

5) Vietnamese to English

6) Laugh

 

Fant det på en kommentar på youtube og ga det en sjanse.

Hahaha!

-Maria ♥

 3 kommentarer

Bananflue og EOS

Hei!

Jeg kjeder meg nå. Dessuten har jeg kjedet meg helt sykt sammen med Ferb, min nye venn. Dere lurer vel på hvem det er? Jo, nå skal dere høre. Da jeg satt på kjøkkenet med iPoden min og gamet alle spillene mine, fløy det en utrolig irriterende bananflue(?) rundt meg. Jeg prøvde å få den vekk. Men den nektet. Så jeg bestemte meg for å lage en fredsavtale med den, og gi den et navn. Jeg bare: "FERB!", genialt. Her er et bilde:Jepp, Dette er Ferb, the bananflue!Så har jeg fått EOS lip balm. Utrolig morsomme.Jeg har den i mint. Den både smaker (ikke spør), og lukter utrolig digg.
 

Jeg har forstått at PC-en min er "sliten" nå, så jeg får poste dette meningsfulle innlegget nå. Egentlig poster jeg dette etter ønske fra leser. Så ikke klag over hvor lite mening det gir. Det var alt.

-Maria ♥

-Har du EOS eller egen bananflue?3 kommentarer

Ikke-noe-overskrift-innlegg


Foto: http://christineiversen.blogspot.com/

Hei!

Jeg har så sinnsykt mye å skrive om nå, så jeg følte for å poste et innlegg. Mest sannsynlig glemmer jeg alt etter hvert, men jeg for ta det som ramler neddi hodet mitt. Først og fremst vil jeg si at jeg mottok et øyeskyggepalett idag! Wihi! (Det på bildet) Det var kjempefint! Et lite palett med 88 farger, stappa ned i en bitteliten boks. Glamorøst, liksom. Som sagt, skulle jeg gå i dvale i vinterferien. Idag stod jeg opp 13:45. Slem som jeg er, ringte jeg ingrid via iPod rett etterpå. Hun var voken, så vi snakket i århundrer. Nå har jeg glemt aaaaaaaaaalt jeg skulle skrive, bortsett fra dette.Forresten MÅ dere besøke denne bloggen. Hun er superflink til å designe. Absolutt verdt å besøke. Jenta er fantastisk! Snille-Nynne! ^^

-Maria ♥

 

*-Har ikke noe å spørre om.*

 3 kommentarer

Viva la diva, 59 pink peach - omtale

Hei! ^^

Jeg tenkte å ha en omtale av Viva La Diva, 59 pink peach. Her kommer den, liksom:Bildet er tatt av den flinke "fotografen", du finner bloggen hennes HER.

jeg vil vel starte med å si at fargen på den var nydelig. Da jeg fikk den på leppene, så jeg ut som et botox-vrak. Om jeg tar lite, kan den se litt mere..vet ikke, bra ut?! jeg ville vel fulgt HildeChristina's råd om å pudre ned leppene før påføring. Om det bli bedre, aner jeg ikke. Har ikke prøvd. Den ser _helt_  forskjellig ut fra person til person, men på meg..Nei. Ikke bra. Jeg vil vel også pirke litt på holdbarheten. Allerede ved påføring "klumper" den seg. Dette synes jeg er ubehagelig. Dessuten smaker det ikke godt å få disse svære klumpene i munnen heller. Joa, den har fint design på "boksen" (?), men selve stiften var desverre ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen. Det eneste positive ved leppestiften, er vel at om du tar en lipgloss med mørkere farge, kan du kanskje unngå å se ut som en eller annen idiot på vei inn i bimboland. Jeg liker ikke gå med hundre millioner forskjellige lipglosser, leppestifter osv. på leppene. Verken bomkjøp eller "WOW"-kjøp.

 

Jeg mener:

-Maria ♥

-Har du denne leppestiften, hva synes du?2 kommentarer

Bare sånn random, liksom

Ja, skal bare poste dette:

http://www.youtube.com/watch?v=xCPzRr5XQV8&feature=related

 

Det er Justin Bieber, jo!! :O

Ikke et eneste bilde..Hadee! ^^

-Maria ♥

Hva synes du om videoen?

 3 kommentarer

Blogg ^^

Heihei, peopla!

Ja, jeg vet det. Jeg har egentlig bloggfri..menmen. Jeg bare måtte poste ett innlegg nå. Jeg har ikke noe annet å gjøre. Med meg..hm..ja. Det skjer ikkeno. I have ferie, da! Wehee! Nå er jeg hos farmor og farfar. Får låne en pc, Dette er ikke min ;P Bare så det er sagt, så gidder jeg ikke rette eventuelle skrivefeil nå. jeg har ferie. "Gidder ikke" -  unnskyldninga er over meg heele tida. Sove! Idag stod jeg opp klokka 10:30. Som passe tidlig. Så dere tegningen til charlotte på innlegget under?? It's amazing! Wow charlotte, du er flink! Egentlig visste jeg det fra før av, men det skader jo ikke å si det her også.


Jeg vet det ble litt rart med hvit bakgrunn ved skriften der, men ville bare sette det på :)

 

-Maria ♥

Hva synes du om tegningen?2 kommentarer

Vinterferie

Halla people!

Nå er pc-en på plass igjen. Jeg skal på hytta i vinterferien. Der blir en god stund. Det blir helt sikkert noen lange skiturer. Buhu. Jaja, det er jo ferie nå så jeg får nyte den. Dette var sikkert verdens kjedligste innlegg, men du leser det jo så da var det vel ikke så ille.

Hvis noen lurte så har jeg tegne det bildet nedenfor. Charlotte

God vinterferie3 kommentarer

Trolljegeren.

Hei!

Gjett hva! I filmen "Trolljegeren, var det en kommune som het "Eid kommune". Den finnes på ekte! Den filmen, MÅ DERE SE!

 

"3 ungdommer som har fått i skoleoppgave å lage en dokumentar (de går på filmskole). De har valgt å følge en mann som folk er sikre på er snikskytter, ettersom han alltid har vært ute om natten når en bjørn har blitt drept under mystiske omstendigheter. Etterhvert som ungdommene fulger etter ham, oppdager de at han i virkeligheten har et helt annet yrke: Norges eneste trolljeger!


Hans (trolljegeren) er lei av yrket sitt, og bestemmer seg for å la de 3 snushanene få være med ham i arbeid, i håp om at folket skal få vite sannheten om trolls eksistens og om statens hemmeliggjøring av dem. Dette er farlig arbeid, og vi blir dratt inn i et storslagent eventyr i jakten på disse kjempene som plutselig har brutt seg ut av de hemmelige revirene deres. "

Neida, jeg har ikke giddet å skrive en anmeldelse av denne filmen. Jeg gidder ikke.

Kilden til omtalen: http://martinseth.blogg.no/1288441257_anmeldelse_trolljeger.html

Jeg og Ingrid skal se den i morra hos meg. Ja, dere lurer nok på "går du ikke lei?!" neida, jeg går vel lei etter 5658978 ganger.

 Hahah, dør! (på midten ca.)

Jeg skulle dratt dit..NÅ!

 

Terningkast:  

her er trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wdhGZ5A6_0M

Mulig det kommer noen få innlegg i ferien, siden jeg sikkert kommer til å kjede meg bittelitt nårjeg våkner de få timene jeg "ikke er i dvale".

(Gidder ikke rette skrivefeil i dette innlegget, jeg holder på å dø av trøtthet..Natta xD)

 

-Maria ♥

Har du sett trolljegeren?

 

 

 ... Ingen kommentarer

Bloggfri

Hei, menneskene ^^

Bloggfri hele vinterferien for Maria. Kanskje det kommer noen innlegg fra Charlotte (slutta med charl8), ikke vet jeg :)

Kanskje jeg poster et innlegg i morgen, kanskje ikke. Lite sansynlig at jeg blogger et eneste innlegg, siden jeg skal gå i dvale. Ha en flott vinterferie!

 
Maria ♥

Hva skal du i vinterferien?
... Ingen kommentarer

Felles innlegg

Hei, people!

Vi har da idag hatt utedag. Vi gikk på ski. Det var jo gøy. Charl8 er hos Maria idag :D Pc-en til Charl8 funker ikke, så hun skriver ikke noe særlig med innlegg for tiden. Derfor ble hun med meg hjem idag så vi kunne fikse på bloggen og skrive et innlegg samen (sammen).

 Naw..<3

 

-Maria & Charl8 ♥

 

-Hva synes du om bjørnen?

-Hva har du gjort på skolen idag?2 kommentarer

Klassekasse link

http://www.klassekassen.no/sak/1309

Linken til de som er nevnt i innlegget under. Jeg bruker ipoden så dette innlegget blir ikke noe sånn "wow, så flott!"
Det betyr MYE om dere stemmer!! :)

-Maria


... Ingen kommentarer

klassekassen

hei menneskene!

Kunne dere gjort en stoor tjeneste?

gå inn på klassekassen.no og stemme på nummer 12? Under bildet av klassen som skal til Ecuador står det "liker"  og "stem", kunne dere trykket stem? Da er dere engler!!

 

-Maria ♥... Ingen kommentarer

Nytt design!

Vi har fått nytt design :)

selve bildet er fra weheartit.com.

Så la jeg til skrift på paint.

 

-Maria ♥

Hva synes dere?... Ingen kommentarer

Sjokolade og bilder

Heihei, menneskene!

Ja, dere lurer heelt sikkert på hvorfor overskriften inneholder "sjokolade". Det kommer nå. Det hele startet med at jeg fikk solpudder på julaften (Av onkelen min). Idag skulle jeg teste det på forskjellige måter. Den ene var over hele ansiktet. La oss si det slik at jeg så ut som om jeg var på vei til skoleball i bimboland. Jeg ønsket egenklig at det var sånn at mamma og pappa hadde kjøpt en sjokolade, men fått meg istedet. Skuffelse, neida xD. Jeg så ut som en sjokolade i heele ansiktet. Det beste var at jeg ikke fikk det bort. Eller jo, men jeg måtte gni masse.Det gjorde vondt..Jaja. Jeg fant ikke bildene fra leirskolen, så jeg tar de her. Her er de:Leo♥ Verdens beste hund som forlot oss 9. September 2010.

bildene er forresten 100% uredigerte. Derfor har noen litt dårlig kvalitet. Har beskjært litt i størelsen, da.

Og som sagt er kameraet jeg bruker sony cyber-shot DSC-WX1 :) Bildene mine er copyright!!

 Bildene som ligner på dette er tatt på "lille-taket". xDJonatan som vi passet på i påsken 2010. ♥Det var alle jeg gadd å legge ut nå. Kommer sikkert flere en gang.

 

Blogges!

-Maria ♥

Hva synes du om bildene?6 kommentarer

Besøk

Hei mennesker!

Gullfisk-pappa har besøk. Da bruker de pc-en jeg vanligvis blogger på. Menmen. Jeg får vel blogge på pc-en oppe. Wihi. Skal poste de bildene etterpå. Og kanskje en how-to =). Glede dere, da. På skolen idag har vi ikke gjort noe spessielt. Men jeg fikk latterkrampe i naturfag timen, da. Og ikke minst sjokkskader av meg selv da jeg etterlignet frihetsgudinnen. Jeg får ikke med noen bilder på dette innlegget, siden det ikke går..Vet det er kjedelig å lese et innlegg da. Men dere leser jo fortsatt, da :D.

Også vil jeg linke til noen blogger fra venner og sånt. her er de:

Lisima: HER

apeostesaus: HER

 

Kommer kanskje flere i nye innlegg =) Vet det bare var to. xP

 

-Maria ♥... Ingen kommentarer

Random

Hei mennesker!

Tenkte jeg skulle legge meg tidlig idag, siden jeg alltid er så sur om morgnen. Morgenstund har gull i munn. Ikke akkurat. Menmen. Så drar jeg på skolen. Tror jeg blogger litt etter skolen imorgen, eller mere xD. Må gjøre lekser. Jeg kommer ihvertfall til å poste noen bilder iløpet av uka. Naturbilder. Hehe, litt fra leirskolen (ingen bilder med mennesker på). Kameraet jeg bruker er sony cyber-shot dsc-wx1. Så vet dere det. Dette er det 57688457. innlegget mitt idag. Dette er det siste innlegget før jeg planet meg selv i sofa'n de siste minuttene før jeg ligger i senga og snorker. Så kjeder jeg livet av meg der istedet. Idag var jeg hos tannlegen. Det var gøy (haha, neida XD).

 Haha xD Mest randome bildet jeg har sett. fant det på google.

-Igjen, Maria ♥

 

var du hos tannlegen idag?3 kommentarer

Jepp, meg igjen..

Hei mennesker! ^^

jada, jeg vet det. Mest personlige "hei" i hele verden. Etterpå skal jeg ut i snøen og "om-møblere" heeele snøhytta. Wihi! Mitt 4. innlegg idag. Flinke meg! Neida, jeg har blogg-kick vettu. Pappa skal bare rydde på plass litt på kjøkkenet så går vi ut og måker litt og sånn. Pappa minner meg litt om en gullfisk, stille, men supersnill! Haha, beste forklaringen som noensinne har kommet. Litt rart å få blogg på skolen. Haha, litt random også. Men uansett så har jeg masse å blogge om idag på grunn av blokk-kicket. Charlotte er på ridning, Og slem som jeg er har jeg nå skiftet designet på bloggen minst 37658 ganger (Random tall, ja. I know..). I stad så jeg på Hubert på nett-tv. Gøy! Jeg er fan # 1 av Hubert!! Egenklig skulle bloggen fått nytt design minst 2 ganger i uka, så fikk jeg blogg-kick oftere xD.

Jeg skal bli litt mere enig med Charl8 ang. Design og header. (Og alle de andre greiene). Så det er bare å følge med. Kanskje det kommer noen endringer iløpet av uken?

 Bildet er fra google.

 

-Maria ♥ (igjen, ja..)

 

Hva skal du etterpå?... Én kommentar

Hvorfor CKMS

Mange lurer sikkert på hvorfor vi har kalt bloggen  for CKMS.BLOGG.NO. Det er fordi dette er initialene til charlotte og meg. Etternavn vil ikke oppgis. Som sagt holder vi en anonymblogg. Vi slet med navnet på bloggen, og fant til slutt ut at vi ville kalle den for CKMS.

Inspirasjonen av navnet er vel tcmn.blogg.no.

Om det skulle være noe mere dere lurer på, så kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet ;)

jeg vil også si at bloggen ikke er helt 100% ferdig. Spessielt headeren. :)

 

-Overaskende nok, Maria ♥... Ingen kommentarer

Ny header!

Hola!

Jada, meg igjen. Jeg har nå laget en midlertidig header. Til vi får en ny en, som er litt bedre. Laget på paint, hvis det er interessant. Mest sannsynlig ikke xD. Vet jeg blogger masse, altså 2 poster! WOW! jeg er imponert over meg selv. Det er fordi jeg har fått blogg-kick. Bloggen fikk vi jo idag.

 


bildet er av min kanin. Jeg har tatt det selv.  Vet at headeren ble litt random. Men sånn er det.

 

-Maria♥ (igjen)

Kunne du tenkt deg å hjele oss med header?

Hva synes du om denne (på bildet)?... Ingen kommentarer

Dagens morsomme.

Hola!

 

Nå skal jeg fortelle dere om hva som skjedde etter skolen idag. Funny, assa. Jeg ble henta etter skolen, også skulle vi innom rema. Vi kjøpte brød xD Wohoo..Interessant. Men uansett, det som skjedde var at da vi skulle pakke ned varene, ramla brødet ut av posen. Haha. Halve brødet forsvant nedover båndet. Klomse-meg. Eloel.

Foresten så skal vi ha ny header. Den kommer snart. :)jeg vet det, tidenes mest randome bilde..XD

 

-Maria<3

Hva har skjedd med deg idag?2 kommentarer

Om oss

Hei

Vi er to jenter fra Akershus. Vi heter Maria og Charlotte.

 

Maria:

Jeg heter da Maria, overaskende nok. Hehe. Jeg driver med dyr, har en kanin selv.

 

Charlotte:

Jeg danser hip hop og rir. Jeg har hest på for. Har ingen dyr.... Ingen kommentarer

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits