Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Svar på noen spørsmål

Hei!

Tenkte å svare på de spørsmålene jeg har fått inn til nå, ikke så mange, så bare fortsett å spørre! :-)

 

Hvilken film er den dårligste du har sett noen gang? Det er jeg faktisk ikke sikker på, "Skrik 4" var igrunn ganske bra, men lite gjennomtenkt. Polititet var stokk dumme, ting var veldig urealistiske osv, men i det store og det hele syntes jeg den var veldig bra. Kom på at "Twilight - new moon" var gørrkjedelig. Så vi sier den. 

 

Hva er det morsomste du har opplevd? Jeg har opplevd mye morsomt, men..hm..det kommer vel litt an på. Med venner kan jeg ikke velge, men ferien i Disneyland Paris i Frankrike var veldig morsom. Store deler av parken var med tema, og da vi spise frokost der var det som en liten landsby fra en disneyfilm. Det var hyggelig og morsomt, men det er så mye at jeg ikke greier å bestemme meg for èn ting. 


// google - mener å huske at vi spiste på denne en dag. Noe lignende ihvertfall.

Ang det så jeg en veldig morsom video på purpleladida.com i dag;

 "I want you to look at aaaaaaaaaaall of those wiggles!!!!!  OH MY GOSH, I LOVE TO WIGGLE!!"

Fant også denne, jeg mener - hør på sangen:

"Mmmm...chocolate, mmmmm chocolate!"


Hva er din beste karakter etter jul og hva fikk du det i? Jeg fikk min første sekser! :-D Som var på et tegneserieprosjekt i norsken. Det var utrolig gøy!

 
 

Send gjerne inn flere spørsmål! 

-Maria ♥5 kommentarer

Endrer designet

Det nye designet er fryktelig kjedelig, driver og fikser på det.... Én kommentar

Poteter, vinterferie osv

Hei!

lenge siden sist. Alt for lenge. Jeg kom over en quote i dag jeg ble litt halvveis frustrert over å lese;


Hvis du spiser en fisk, dør den. Det er ikke bare venner som dør hvis du spiser dem, herremakaroni, nå får det være nok. Jeg har problemer med å skjønne meningen med denne quoten. Eller trollingen. Uansett hva det er ble jeg nødt til å sette den på "ting som irriterer meg" listen min. Topp 10.

Ellers er det ingenting som skjer. Det er vinterferie, jeg skulle egentlig vært i dvale og det er leksefri. Tenker jeg poster noen bilder senere, dvs hundre år? Nei, vi prøver.Har forresten fått et stativ til kameraet, så fikk tatt dette bildet for hundremillioner år siden. Har bare glemt å poste det.

Har tenkt å ha spørsmålsrunde, så hvis du lurer på noe; skriv spm ditt i kommentarfeltet. Useriøse spørsmål blir ignorert.

 

-Maria ♥

Dette innlegget var det kjedligste noen sinne. Zzzzz....2 kommentarer

Ringer

Hei! Først og fremst; beklager for at jeg ikke har blogget det sister århundre, men lekser og andre ting tar all tiden min. Tenkte å vise dere noen bilder.
Tok noen bilder av ringene jeg fikk til bursdagen min i fjor :) Elsker dem begge. 

Hva synes du? 

 

-Maria ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits