Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Et lite innblikk

Hei!! 

Allerede neste uke så begynner jeg med tentamen, så er blir det en velfortjent påskeferie, før eksamen snart er igang. Så nå er det siste innspurten. Derfor kan jeg ikke love så utrolig mye blogging, men dere motiverer meg. Jeg SKAL bli flinkere. Så nå er det skjerpings fra min side. Bare fortsett å motiver meg:)

Her får dere også en liten instagramoppdatering fra hverdagen min:)

Endelig er våren her. Utrolig deilig å dra på ridetur når sola faktisk varmer og lyser opp. Da blir det så utrolig koselig å dra på tur.


Det er alltid koselig å komme til stallen når disse står å venter på deg:) Så ble det litt regn/sludd igjen:( Men nå er blir det snart skikkelig vår. Gleder meg sykt til sommern nå. 


                                          2 kommentarer

Jeg skal til AFRIKA


I sommer skal jeg til AFRIKA...OMG det kommer til å bli en helt syk opplevelse. Jeg gleder meg utrolig mye samtidig som jeg grugleder meg. Uansett kommer det til å bli utrolig gøy. Vi skal både på safari og slappavferie i Afrika. Kommer nok til å ta en god del bilder når jeg er der. Det blir en utrolig opplevelse som jeg kommer til å huske for alltid. 

Har du vært i Afrika?

 3 kommentarer

en ny sjanse

Heeei!!!

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... Det er så utrolig mye som har skjedd og forandret seg siden sist jeg blogget. JEG har forandret meg en god del. Det er mye privat som har gjort at jeg ikke har villet blogge. Det har også vært utrolig mye skole og stress. Er jo søren meg snart ferdig med 10.klasse. Uansett så har jeg lyst til å gi bloggen en ny sjanse. Jeg vet ikke hvor mange oppdateringer jeg kan få til, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Og så må jeg bare si tusen takk til dere som forsatt leser bloggen<3

Idag dro Maria og jeg på en liten shoppingrunde i Oslo, utrolig digg med vårsol. 


Noe du lurer på?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits