Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Hettegenseren

Halla!

 Da har jeg vært på verket og klippet meg og kjøpt genser. Man ser ikke så veldig stor forskjell etter jeg har klipper meg. Her er et bilde av hettegenseren(som jeg er veldig fornøyd med) som jeg håper vi kan bruke eller i hvert fall bruke fargen:Den er veldig behagerlig og myk å ha på seg. Den er fra Cubus 249 kr. Håper vi kan bruke den eller en grå hettegenser. Please:) Hvis du vil ha mer farge, så kan du jo bare ha en kul farge på singletten under eller t-shorten.

;)

Skal se på one tree hill kl.20. Gledar meg:) Nå skal jeg si nøyaktig hvor mange skole dager det er igjen. Det er 13 dager igjen. jippi, men blir bare tre ordentlige skoledager igjen, fordi det er idrettsdag, håndball turnering og vi skal besøke ungdomskolen og til stortinget og kanskje Overnatte i skogen. Og da går det bort to dager på telt tur:) Og så er det jo siste skoledag:)

Hva syntes du om hettegenseren?

Charlotte4 kommentarer

Skal klippe meg:)

Hei hei

Jeg skal klippe meg etter på. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en hettegenser som jeg skal bruke når vi danser dansen på avsluttningen. Det er ikke lenge til, men jeg tror det gikk veldig bra idag og øve. Jeg tror og håper det sitter nå:) Jeg kan vise dere genseren hvis jeg kjøper en.Jeg tror jeg bare skal klippe flisene hos frisøren. Jeg liker håret til Miley cyrus. jeg synes selv at jeg har ganske likt hår som hun har.

 Det blir på en måte fredag imorgen, og lørdag på torsdag. kunne ønske alle uker var som denne. Nå er det 18 dager igjen før sommer ferie, jippi. jeg kommer til å telle ned for hver dag. Jeg har gjort ferdig alle leksene for de neste to og en hall uke framover( teller ikke med imorgen). Cnakkes:)Charlotte5 kommentarer

Drømmer.................................

Hei alle sammen!

Drømmer er jo ganske rare. De er liksom skurete og gir aldri noen mening. Målet med drømmen var kanskje og nå til andre siden av rommet, men du tar til venstre og ut en dør og kommer til eventyrland. Rart. Noen drømmer aldri, mens noen drømmer nesten alltid. Mareritt er skikkerlig kjipt. Jeg hater dem. Hva er vitsen med å drømme. Det hender at jeg har hatt en skikkerlig kul drøm, og gleder meg til og fortelle den. Og så glemmer jeg den. Buhu, det er iriterende altså.

Charlotte

 2 kommentarer

30.mai.2011

Hei dere!

jeg har ikke hatt særlig mye blogglyst i det siste for å si det sånn, det er derfor jeg har blogget noe sick dårlig. Jaja. Tror jeg skal ut igjen snart og ta bilde av noe og legge det ut. Charlotte blogger mye nå (:D), så da er det ikke krise om jeg ikke blogger like mye. Fredag til søndag er jeg i elverum og feirer bursdag, så da blir det null og niks med blogging.Men nå tar jeg et gammelt fra arkivet, sry. xDLagde nok en gang en ny header, av ren kjedsomhet. Charlotte får vurdere om vi skal bruke den.

Hadebra!3 kommentarer

Øvedag og klassefesten

Hei dere!

 I dag øvde vi nesten hele dagen til avsluttningen, som er den 15. tror jeg. det var litt kjederlig men, det burde jo bli bedere da. Nå er det bare tre uke dager igjen til sommer ferie. Jippi. Sa feil med at det var tretten dager igjen. Sorry:) Det er jo mandag, og de suger jo. Så det har ikke vært en topp dag idag da, men men. Jeg holder øynene forover. Vi skal snart ha en sånn klasse fest, og det er mange som ikke kan. men jeg hater at det er noen som kan, men som ikke kommer fordi venne deres ikke kommer. Det er litt som å bare henge seg på andre. Det er faktisk noen som har brukt lang tid på å få det til. Så jeg synes det er litt utakknemerlig mot dem, og det er jo den siste festen vi har før vi er ferdig med barneskolen. Det er jo ment litt hyggerlig da:)

Hva synes du?

Charlotte6 kommentarer

Søndagen min:)

Hej hej!

Idag startet jeg dagen med å synge bursdags sangen for Cathrin som har bursdag i dag. Hun har vært med på håndball cup idag:) Tapte ikke EN kamp, det var jo bra:) Jeg gikk en tur med Pema istad. Det tror jeg hun satte pris på. Det ble veldig sent igår, så det var så vidt jeg kom meg ut av senga. Nå har alle dratt da. Pema også. Jeg tok noen bilder av hun, så kanskje jeg for tegnet hun en gang. Jeg begynner å tegne til vinnerne nå:) sier ifra når de er ferdig og vider dere dem:) Nå er det bare 13 dager igjen før sommer ferie. Gleder meg noe sykt til bare og ta dagene som de kommer, og ikke måtte øve til prøve eller hva det måtte være:)

Photography-quotes-018_large

Har du hatt en fin dag?

Charlotte7 kommentarer

Løvetann - vist før - uredigert.

Canon EOS 450 d

 3 kommentarer

Jeg lager min egen sti

Hei, hei!

Det er mange som har et forbilde, når det gjelder klær spesielt." ÅÅÅÅÅÅÅÅ, jeg vil ha stilen til Mary kate olsen". Ikke misforstå meg, det er helt greit å like stilen, men legg til noe eget. Så det blir din stil. Men er det ikke kult å kjøre sitt? Det mener i hvertfall jeg. Mange bare henger seg på de kule i klassen, og går med de samme type klærne. Isteden for og velge de klærne de liker. Jeg går ikke med like klær som alle andre i klassen min. Jeg sier ikke at den stilen jeg har er fin, men at jeg lager min egen sti;)


Trenkte et fint sommer bilde nå når det er så dårlig vær:)

Charlotte3 kommentarer

Feiring og bursdag

Hei alle der ute

Idag skal vi ha femtiårs lag her( pappa). Så det blir sikkert sent idag. Tanta mi har en elghund som jeg tror hun tar med hit. Det blir koserlig. Vi har faktisk et bilde av henne som valp:) Kjempe søt. Igår var jeg hos Maria. der hjalp jeg til med bursdag:) Der tjente jeg en ufortjent femtings. Mens bursdagen foregikk, satt vi å så på en film. Husker ikke hva den het. Det var et eller annet med plain:) Var litt skumelt å gå hjem etter å ha sett den på kvelden.


Charlotte3 kommentarer

Ugla

Hei!

Her er tegningen av ugla:Skal så fort jeg får tid, begynne å tegne de to andre. Beklager, men dere får smøre dere med tålmodighet:)

4 kommentarer

Måndens Sanger:)

Hei!

Her kommer måndens sanger:

Avril Lavigne: Everybody hurts

Miley cyrus: Forgiveness and love

Chris brown: Solar eclipse

Nå holder jeg på å tegne denne:


til pappa( femti år idag)

Hva synes du om sangene?
Charlotte    11 kommentarer

Header

Hei dere!

jeg skal lage et innlegg snart om hvordan jeg lager headere. Og programmene jeg buker, for å lage en header er:

Paint, google (til å finne bakgrunnsbilde, bilde osv) pizap.com og picnik.com. Som du sikkert forstår, tar det litt tid å lage et bilde, menmen. Nå skal jeg og "noen folk" på Sandvika storsenter og kjøpe film. Hadebra! :)

-Maria ♥... Én kommentar

Spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

Da tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Så bare spør i vei:)

Det er snart  bare tre uker igjen til sommer ferie. Jeg klarer ikke helt å følle med på skolen, fordi jeg bare venter på sommer ferien. Blir sprø av all øvingen til avsluttningen. Det er ikke så mye fag nå da heldig hvis, men læreren min tror vi liker å jobbe i et engelsk hefte. Vi er på tredje heft nå. Joho, det er jo så gøy:(


Charlotte

... Ingen kommentarer

Vil ut og reise..

Heiiiiii!

Alle snakker om at de gleder seg til å reise til et sted. Det er jo ikke akkuratt det fineste været for tia her i Norge. Så jeg begynner å glede meg til åreise til Malta:) Jeg skal dit med stebrorn og stesøstra mi. Pleier ikke å dra så veldig mye med dem på ferie, så det blir sikkert koserlig det:) Jeg har bursdag litt sent i sommerferien, det er noen ganger litt kjederlig. Fordi da gleder jeg meg liksom til sommmer ferien er over:( Men det får jeg bare leve med:)


Charlotte
Hvor skal du i sommer?

5 kommentarer

Helt forferdelig..:'(

http://www.hildechristina.com/redd-safira-sak-pa-facebook-jeg-skammer-meg-dypt-over-a-vaere-menneske#comments

Les denne, noe så trist.-Maria♥... Én kommentar

Dance like a freak......

Hei dere!

Jeg har "dance like freak" på hjeren. Mo er så morsom:) Han har helt syk latter, haha. Får lyst til å danse. Elsker at sangen avslutter med latteren hans:) Jeg kjønner ikke at han dere Hans vant. Han var jo bare helt rompa:( Jaja, da har jeg spist en god middag, og skal snart se på One tree hill. Gleder meg:) Og du må bare høre på Dance like a freak. Den er bra, som sangt:)Mooooooooooooooooooooooo

Anbefaler også "Wish you were here" Av Avril Lavigne. Veldig bra song, synes nå jeg:)Charlotte   Hva synes du om sangene?

... Ingen kommentarer

Lepomaden min

Heihei!

Nok en gang et ganske meningsløst innlegg av meg. Men dere kan vel gjette? - Riktig, bilder. Fotografert med canon eos 450D (???)


Redigert på photoscape, fotografert av meg.Redigert på photoscape, fotografert av meg.


Enkelte av dere vil vel kanskje spørre om hvor de tingene er fra. Her er svarene/svaret:

Lepomade - H&M | Leppestift - Isadora (farge nr. 80 - Taffeta pink) | Solbriller - Kappahl

-Maria ♥... Én kommentar

En bitteliten oppdatering.

Heihei!

Maria her, jeg vil egentlig bare si hei. Hei. Sånn ,da var det gjort. I dag på skolen, hadde vi engelskprøve. Den gikk kjempebra! :) Om noen av dere er interresert, er det en liten "dagens sang" dere nede, etterfulgt av "like som to dråper vann". Ha en fin dag videre, og kos dere med sangen og bildene ^^

Jeg klarer ikke sette inn sånn her:


Så jeg får linke til den isdetet..[X]
Utrolig fin sang, men veldig kort. :)

Her er disse to folka som ligner:

Det var egentlig en til, men glemte hvem det var :(

-Maria ♥... Én kommentar

Ride leiren

Hei alle sammen.

Da er jeg tilbake fra en koserlig helg. Hesten jeg red, het Ronny og var en dansk sportsponny. Han var/er kjempe fin. Skal tilbake til han. Har veldig lyst til å kjøpe han. I dag, før vi dro hjem, hoppet vi en liten bane. Det var gøy:) På lørdag red vi en tur i skogen. Der var det bratt og vanskelig. Og på fredag, fikk vi hester og red litt på banen. Her er noen bilder av han. Håper du har hatt en fin helg:)


Ronny

Ronny og noen vennerCharlotte      Hva synes du om han?10 kommentarer

Synne på besøk.

Hei dere!

jeg har ikke blogget så mye. Uff, uff. Lesertallet og stattistikken synker :( Akkurat nå, sånn i følge en eller annen idiot, går verden under om 1 minutt, Nei, forresten 1 minutt siden..Lol. Tror ikke det stemmer, nå, jeg. Menmen. Har ikke noe å blogge om, synne e rpå besøk, da. Ha en fin lørdagskveld videre! :)

-Maria ♥2 kommentarer

Gøy og pusse opp kjøkken?

Hei dere!

Snart kommer kjøkkenet som pappa skal fikse med. Og da blir det vanskelig å spise hjemme. Håper ikke vi skal spise borte kjempe lenge, for det blir kjipt:( Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha sett på flider til fliser til kjøkkenet.Jeg tror delene til kjøkkenet kommer i juni, så det er ikke så lenge til vi skal begynne.

 Etter det, er det mitt rom som skal pusses opp. Det er det jeg gleder meg mest til. Jeg er så misunerlig på Siljes rom. Buhu, kan ikke vi bytte. Du har mitt drømme rom. Det er sånn skrå tak, så det blir litt vanskelig å ha bilder på veggen. Men det skal bare gå, om jeg så må knuse noe. Det skal bli sånn som jeg vil. Det gledeer jeg meg til;)

PS: Skal bli bedere til å blogge nå:) Ha en fin dag alle sammen:)


Charlotte:)


 5 kommentarer

And the winner is........

Hei

DA skal jeg kåre vinneren av konken:) Jeg fikk litt lyst til å ha to vinnare:) Vinnerene er....Pernille og så måtte jeg trekke lapp mellom Silje og Glittersnuppa. Og det ble..... Silje. Så da skal jeg tenge to stykker. Kan ta litt tid, skal på rideleir;)

Grattulere til dere begge:) Det var det;;;;;;;;;) Cnakkes!Charlotte2 kommentarer

Nytt design (Igjen..)

Hei dere!

Nå har vi fått nytt design. Aner ikke hva jeg synes, litt for rosa? Aner ikke. Har bare tulla litt, hva synes dere?9 kommentarer

Ferdig med det

Hei alle sammen!

Da var jeg ferdig med å gå i tog og alt det der og har kommet meg hjem;) Det var veldig deilig og ta av seg bunadskoene og bunaden, ho. Ville helst gått i noe annet;) Jaja, det var det. Jeg har vært på to skoler. Først søstra min sin og så min. Jippi, det var gøy altså(sarkastisk). Tenker jeg begyner å tegne et av bildene på torsdag hvis jeg får tid. Sier også hvem som er vinneren da, så det er bare og bli med. Her er tre bilder for dere som ikke har fått valgt et bilde, men hvis du har valgt et kan du ikke bytte fra nå:) Her kommer dem:-Charlotte

 ... Ingen kommentarer

Gratulerer med dagen, alle våre søte lesere! :)

Hei dere!

Jeg vil bare si Hurra for 17.Mai, og håper dere får en superduper Tirsdag. Gratulerer til dere alle! Spis masse is, pølser, ha det gøy og kos dere! ^^ Jeg går siste året i toget på barneskolen, så skal jeg spise is og kaker til jeg sprekker! skal jeg til farmor og farfar(♥). Derfor tar jeg tar naturligvis bloggfri idag. :)

For de som lurer, så går jeg i bunad. Rondastakk fra Gudbrandsdalen, tror jeg? D: Ikke helt sikker. 40 år gammel er den iallefall :) Så vil jeg hilse til alle som har bursdag idag! Gratulerer til dere også!!Hurra for Norge!

-Maria ♥

(Sorry for skrivingen min, "så gjør jeg det, så gjør jeg det"...Gleder meg vel bare ^^)... Én kommentar

Da jeg var liten

Hei alle sammen!

"Da jeg var liten, barnet mitt"..*gjesp*. Loooooooooooool. Det er så kjipt når foreldre og besteforeldre står og snakker om sånt. bah, jeg gjesper allerede? Som når du får ny mobil, da. "Slik var det ikke da jeg var liten, ungen min. Da måtte vi sende brev med brevduene..". Okei, meningsfult innlegg. Alle feller en tåre..-.-' Bob bob.

Akkurat nå, står det boller på kjøkkenet og vi har lyst til å gripe tak i dem og kaste dem i kjeften. Men Charlotte(meg) skal ha de med på rideskole., :'((((((((((((((((((((((((((((( Maria er sinna. Eller igrunnen ikke, jeg liker ikke boller, men Charlotte sine er sikkert nam. >:(((((((((( Jepp, det var dagens..ehe...lættis?!..Neivel.Før vi spammer ned hele internett, så sier vi "Hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeee".

-Oss to >:D... Ingen kommentarer

Lørdagen min

Hei dere kjære lesere!

I går var jeg med en venn. Vi så på et stevne. Etter hvert bestemte vi oss for å helpe til. Det var så få folk der til å hjelpe til. Etter å ha jobbet litt her og der, spurte vi om vi kunne bytte job med en som sto i kiosken. Det var helt greit for henne, så da sto vi i kiosken. Det var gøy når vi hadde satt oss ned fordi det ikke kom noen nesten, men det var jo da alle kom i full fart. Da sto pluttserlig en million i køen. Og jeg er ikke så flink i hode regning, så da ble det stress da.

Når man hadde jobbet junne man ta en gratis brus eller noe, så det gjorde vi. Og vi holdt også premiene for dommerene når de skulle deles ut:) Det var funny når de var ferdog med det, for da sto jeg liksom der med første premien og andre og en blomst, og så ut som et spørsmålstegn. Haha:) Etter bå ha vært der en stund dro vi hjem til vennina mi, og lagde pizza. Når jeg skulle gå hjem, hadde begynt å regne. Og selvfølgerlig sto skoene mine ute. de var kliss våte. Så jeg gikk med poser i skoa. Buhu. Pinlig. Det var min lørdag:)Haha, funny bilde:)

-Charlotte      Hvordan var din lørdag?2 kommentarer

Flere bilder til konken

Hei!

Jeg beklager at det var litt få bilder, men disse bildene hører til konken:
Da kan dere fortsette med å velge:)
-Charlotte      
7 kommentarer

Lol, lol, megalol.

Hei!

Hahaaaaaaaaaaaa dævvaaaaaaaaaaaaar. Gå inn på 1881.no og søk på 1888. HAHAHA!


Hahaha, den blinker. Ekstra fancy. Looooooooooool.


-Maria ♥3 kommentarer

Visste du at - om bloggen!

Hei dere!

her er en liten "visste du at" om bloggen. Så vi får begynne:

(Meg = Maria)

Visste du at...

-Maria leser alle kommentarene på bloggen, minst 3 ganger daglig?

-Statistikken vår, siste 90 dager, ligger på 3 681 visninger?

-Bloggen kom til den 14.Februar 2010, som også er valentinsdagen?

-Vi lagde bloggen på skolen, måtte faktisk, i forbindelse med nettvettkurs?

-Jeg hadde verken tenkt til, eller fikk lov til å ha blogg (Helt til det på skolen)?

-Mamma visste ikke at jeg hadde fått blogg, siden det skjedde på skolen. Vi bare fikk beskjed om å lage den, og etter skolen sa jeg ifra til mamma ^^

-Dere har sikkert hørt det før, men bloggnavnet er initialene til C og Meg. Inspirasjonen kommer fra tcmn.blogg.no ;)

-Før hadde vi ekstremt få lesere, og på det høyeste hadde vi 88(?). A LOT!

 Det var alle så langt, hadebra! ♥

 (Gidder ikke rette skriveleif - han får være her ;P)... Ingen kommentarer

Bilde/tegne konk

Hei alle sammen:)

Det var noen som ville ha en konk til, så her kommer den. Du skal velge et av bildene som du vil at jeg skal tegne, men du kan ikke velge en som alerede er valgt da. Fordi jeg velger en jeg vil tegne av de bildene dere velger. Og den som har valgt det bilde som jeg vil tegne, får tegningen når jeg er ferdig. En litt annen konk:) Her kommer bildene:Charlotte                         8 kommentarer

Lol


En størrelse større enn bildet under, for de som ønsker det ;)

Hahaha, lol. Fant det som en kommentar på denne videoen :)

-Maria ♥

JEG HAR LAGET DET PÅ PAINT, UT FRA KOMMENTAREN! COPYRIGHT BILDE!4 kommentarer

Hater du/dere meg?

Hei dere der ute!

Hvis du/dere hater det jeg har gjort med designet vårt, Maria, kan du bare endre det tilbake altså. Jeg kjedet meg, det var grunnen til at jeg endret det. Hvis du/dere lurte. Det var vell det jeg skulle si:) Håper du/ dere ikke hater meg så volsomt da. Cnakkes;)


-Charlotte6 kommentarer

Vi har en vinner;)

Jippi!

 Da har vi en vinner. Tromme virvler drdrdrdrdrdrdrdrdrdr. Synne. Grattulerer. Jeg tar den med på mandag. Hvis jeg ikke glemmer det da. I dag ble danse gruppe mi ferdig med dansen. Nå gjenstår det bare og kunne det til avsluttningen. Kommer en ny konk snart. Skal se på norske talenter etter på. I dag Hadde vi gym på skolen. Når jeg kom hjem, måtte jeg støvsuge. Buhu. Det var slitsomt. Jeg trodde jeg skulle kolapse i trappa. Haha. Neida, Jeg har hatt en lang dag så jeg orker ikke å blogge mer i dag. Skal stå opp tiderlig i morgen. Og igjen, grattulerer Synne. Håper du ikke har så vont i ryggen lenger:( Cnakkes;)


-Charlotte                          Vil du ha en konk til?
5 kommentarer

Rett fra sjela

Yo dere!

Neivel, så ble det feil. Okay, jeg skal egentlig bare fortelle om dagen, sånn siden jeg ikke har noe å blogge om. SÅ vil jeg sorry til Charlotte, jeg la på for tidlig i telefonen. Lol, vi sa hade en million ganger også bare plutselig trykket jeg på legg-på knappen. Sprøtt..

Okay, så det var det ikke noe særlig om dagen. Men det er bare uinterresant og kjeddelig å lese om på blogger.


Uredigert | fotografert av meg.


En slem elg har vært på do på buret til lykke og bæsja. Helt sant, det ligger elgebæsj i buret til lykke. Elgen har altså satt seg på buret, som om det var en do, og bæsja. Lol. Kanskje dette ikke er rett, men det er iallefall et "rumpemerke" der, og bæsj rett under. Nok om bæsj. Hadebra istedet ^^D

-Maria ♥2 kommentarer

Forbedring?

Hei dere!

Beklager at jeg ikke har blogget noen flere inlegg i dag, men det lynte så mye, så jeg fikk ikke så lyst til å blogge da. Nå sitter jeg å ser på Gullungene. Finale. Ja, men det jeg lurte på om var: om dere ser en forbedring på tegningen? Si hva du synes. Kommer en ny konk snart. Den blir litt bedere tror jeg:) Nå, ser du forbedringen?


-Charlotte               Ser du på Gullungene?
 7 kommentarer

Naturbilder...Igjen.

Hei dere!

Nå har jeg vært på fære igjen og tatt bilder. Alle er copyright, og noen er redigerte i photoscape (Sier ifra hvem som er redigerte ;). Lisa var til stor hjelp til bildet med bekken :) Takk til deg!


Samme bildet som det over, ja, bare dette er redigert i photoscape :)Redigert i photoscape.Samme som over, bare ikke redigert.
Igjen, samme som det over. Forskjellen er at dette er redigert ^^D


-Maria ♥


5 kommentarer

Knust glass

Hei dere kjære lesere!

Idag tiderlig, skulle jeg ta ut av oppvask maskinen. Og så var det et glass igjen, og gjett om jeg greide å miste det da. Yes, det klarte jeg selvfølgelig. Jeg trodde jeg hadde fått bort alt, men når jeg kom hjem, sa mamma at det lå glass skår i vinduskarmen. Haha. Dumme meg. Jeg var ikke så heldig at det bare delte seg i store biter, nei nei, så uheldig som jeg er delte det seg i bitte bitte små biter. Så jeg er forberet på å få vondt når jeg går på kjøkkenet, fordi jeg tror ikke jeg fikk opp alt. Nå sitter jeg bare å venter på en melding og at Totale blackout skal beggyne(lenge til). Jaja, Cnakkes.


-Charlotte          Til deg Maria, kanskje vi kunne brukt dette bilde som bakrund på headeren? Men lag det uten meg, for det blir mye finere når du lager det;)


 4 kommentarer

My day;)

I dag har det vært varmt. Vi plukket søppel, og det var kjederlig det. Jeg og Silje gikk sammen. Jeg trodde jeg kom til å . Det var så kjederlig. Jeg må også nevne at i konken spør jeg hvem Taylor hører på. Det er en rapper. Og  hun synger om en eks i Back to december. Det var all hjelpen dere fikk:)  Har dere noen bok tips. har ingen bok å lese akkuratt nå. Står på vente liste på den siste boken i house-of-night serien. Cnakkes;)-Charlotte                                      Bok tips?
3 kommentarer

Bloggfri :(

Hei dere!

Maria tar bloggfri denne dagen...:/ Charlotte får blogge så lenge.

Ha en fortsatt trivelig uke! ^^

-Maria ♥

 3 kommentarer

Tenker på deg<3

Hei dere!

Noen ganger lurer jeg på om det i det hele tatt er noen gutt for meg der ute i verden, eller om jeg kommer til å råttne bort som en ensom gammel kjerring. Håper ikke det:( Noen ganger lurer jeg på om jeg bare skal hoppe i det, men så blir jeg redd for å bli av vist og bli erta for at jeg i det hele tatt tenkte at han kunne like MEG. Jeg av alle. Det verste som kan skje er at han sier nei. Det er ikke så ille, er det vel. Da har du i vært fall prøvd.-Charlotte                                Har du opplevd det før?3 kommentarer

Er sommeren her?

Hei dere!

Er det bare meg, eller har sommeren kommet nå? Tok noen bilder istad, de kommer lengre ned. For bare noen minutter siden lå jeg på solsenga ute på terassen. Men solbriller og en dårlig bok. Det eneste jeg hører nå er "drrrrrrrrrrrrrrr" fra viduet. Det er en sånn greie til rullgardina. Savnet den litt, har ikke hørt den på ca. et år.. På skolen i dag, hadde vi ute-time den siste timen. Digg<3

Her er bildene, de er redigert i Photoscape(♥), sånn hvis dere lurte ^^


Tatt selv, copyright! ©Kort sagt: ALLE ER COPYRIGHT! :)


^^

Det var det. Snakkes snart :D

-Maria ♥3 kommentarer

Buhu.....

Jeg har så veldig lyst på sommer ferie nå. Buhu. Det er helt grusomt å gå på skolen når det er så fint vær. Dere må ikke glemme konken da. I morgen skal vi ha rusken på skolen. Gå å plukke søppel. Jippi, det blir gøy det.Jeg sitter ute, og det er to jæ... dritt hunder som bjeffer hele tia. Blir sprø. Nå må jeg bli litt posetiv da. Hvis du vil at vi/jeg skal kommenter din blogg, just say it;) Er det mulig da? Nå kom det mange biler på en gang. Jeg forstua tre fingre igår, når jeg falt av, så litt vanskelig å skrive. Tror jeeg blogger litt senere i dag også, så ta en titt innom snart da. Cnakkes( var meningen)
-Charlotte    7 kommentarer

Mandagen var/er som følger + tegne tips;)

HEI. Kom nettopp hjem fra bursdag;) Før det red jeg. Det gikk ikke så bra. Jeg falt av, men slapp av jeg lever fortsatt. Tror jeg slapp unna med tre forstuede fingre( som jeg lanna på). På skolen hålt jeg på å dø. Det vardødskjederlig. Boring;( Jeg tenker jeg trekker en vinner av tegningen på fredag, så det er bare å forte seg. Det blir(hvis ikke alle har alt riktig) den som har alt rett. Noen spurte om noen tegnetips, men helt ærlig har jeg ingen kjempe gode råd. Men jeg begynte med å se litt på broren min sine tegninger og litt sånn. Han er veldig flink synes jeg;) Men her er et: Ta deg god tid. Og blir du ikke fårnøyd, prøv å tegn noe lettere. Som et tre( det er veldig morsomt å tegne) eller et dyr du vet ganske godt hvordan den ser ut. Da blir det gøy vettu;)-Charlotte                        Liker du å tegne?... Ingen kommentarer

Tegne konk

Da kan du vinne hunden jeg tegnet;) Bare svar på spørsmålene.


Altså denne kan du vinne;)   Her kommer spørsmålene:

1. Når var konserten til Taylor Swift i Norge?

2. Var jeg der?

3. Hvem sang hun om i sangen Back to december?

4. Nevn en artist Taylor swift hører på?

5. Hvor gammel er hun?

-Charlotte


9 kommentarer

Noen tegninger

Hei, da har jeg tenget noen flere. Du får se her:
Miley cyrusTigeren fra bilde siden som synne ville jeg skulle tegne;)

Hest som jeg ikke finner bildet avBlyantene jeg bruker;)

-Charlotte        Hva synes du om dem?
2 kommentarer

62. plass

Hei, tusen takk for at vi i det hele tatt er på topp lista i bærum. Jeg stakk en liten tur innom og så at vi var på 62. plass. Det er jeg/vi glade for:) Tusen takk;)


-Charlotte;)   Random bilde Haha
... Én kommentar

Er det så vanskelig?

I dag tiderlig tok jeg meg en joggetur. Det var egentlig ganske deilig når det var sånn passe temperatur. Underveis så jeg bare hvitveis over alt. Det ligger jo som tepper over alt. Det ganske fint, men når det ligger søppel inni mellom blomstene, blir det ikke så fint lenger. Jeg og Pernille gikk en tur i går for og plukke litt opp etter de bygge folka. Det ligger søppel utover hele skole veien min og mange andres. Er det virkelig så vanskelig og plukke opp søppla? Får håpe noen setter pris på at vi plukket søppel der, og kanskje noen andre også plukker litt;)


-Charlotte             Har du plukket noe søppel der du bor i det siste?
... Ingen kommentarer

Dele blogg - Fordeler og ulemper. (Et par bare :)

Hei dere!

Her er noen fordeler og ulemper med å ha blogg sammen:

Fordeler

-Nettmobbing og drittkommentarer er noe som suser overalt på nettet i dag. Om du er to, er det bedre å takle dette.

-Du trenger ikke stå for all bloggingen selv, om du drar på ferie, kan du ta deg fri mens den/de andre blogger. Holde på leserne er bra! =)

-Du trenger ikke bruke din e-post adresse, om den er helt i kjelleren, kan du spørre den andre om å bruke hennes/hans e-post adresse.

Ulemper

-Når du skal lage nytt design, må du høre med den andre, og dere må bli enige om et som begge synes er fint. Det vil ta litt tid. (Dårlig forklart, beklager) Er du ekstra uheldig, liker du veldig lyse farger, mens den andre elsker knasje farger.

-Hvis den andre blogger litt kjedelig, og du bra, mister dere nok lesere om du f.eks. er borte. :S (Egoistisk her, altså. Føles slik :S)

-Passord. Hvis den andre endrer passord, og du ikke vet om det. Den andre er på fjellet uten telefon og du får ikke blogget når du dør av kjedsomhet. Du er veldig uheldig hvis den andre da har glemt passordet...Og kanskje ogap hvem sin e-post dere bruker.

Håper dette ga ltt "Ah, så det er det som er (...)" til dere! :) ha en fin dag videre ^^

-Maria ♥

Ingen bilder..Prøvde, men det var noe som skjedde med PC-en. :(2 kommentarer

Til alle Bieberfans.

Hei dere!

I mitt forrige innlegg "lolyounghollywood.com", la jeg ut noen bilder derfra. Et par to lesere likte ikke dette, da vil jeg bare ta meg friheten til å si unnskyld til dere. Jeg synes bildene var morsomme, og jeg mente det ikke som om jeg ville for eksempel drepe Justin eller noe slikt. Bare at bildene var morsomme. Så hvis dere synes det var helt på trynet (noe dere sikekrt gjorde), så vil jeg si unnskyld. Nei - han har ikke gjort meg/oss noe. Så det var kanskje dårlig og umodent gjort. jeg fjerner bildene nå og sier unnskyld hvis dere ikke likte det. ^^-Maria ♥

 

 ... Én kommentar
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits