Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

I just want to relax

Hallo!

Den uka her har det vært veldig stress for meg. Jeg har stressa med å få søs opp og på fotballskolen. Jeg må stå opp ganske tiderlig for og få til det. Mye stress, mer enn det høres ut som. Jeg er glad det stresse er over på lørdag. Men jeg skal ikke klage på dagene. Det har vært veldig gøy å være med Maria og Pernille denne uka:) Men jeg kunne trenge en lenger morgen som jeg bare kan ligge i senga så lenge jeg vil, nesten da:) Jeg har liksom vært mamma denne uka jeg:)


Har du hatt en fin uke så langt?
Charlotte4 kommentarer

Hjelp? :D

Halooooooooo! :D

Jeg har et problem, og ja...here you go:
Jeg skal få meg ny hund (!!!!!!! :D:D:D:D<3), og trenger navneforslag.Vi skal besøke den 12.juli, så jeg vet ikke riktig hvordan den ser ut. Det er i hvertfall en engelsk setter i rød/brun og hvit. Det er en guttehund/hannhund. Så om dere hadde noen navneforslag, ville det vært kjempefint :) her er navn jeg har fått til nå:
Pluto
Dennis
Alvin
Bambi
Dino
Doffen
Donald
Fido
Lurven
Simba

-Maria <37 kommentarer

Stakk av med alle penga

Hei igjen!

Nå har vi( Pernille, søs og jeg) Spist pizza, og skal snart se film. Når pizza fyren kom, hadde jeg for mye og han hadde ikke med seg penger til og veksle. Så han sa: Bare fem min. Men jeg hørte ikke hva han sa, så jeg kjønte ikke hvorfor han bare stakk av med alle penga og smelte døra i trynet på oss. Da ble jeg litt sur, men han kom tilbake:) Når han kom tilbake, lurte han på om pizzaen smakte godt. Og det gjorde den jo. Her er et bilde så dere kan bli frista:Ser det digg ut?

Pernille/ Charlotte2 kommentarer

Sommer = sol......

Hei!

Elektrikeren er hjemme hos meg, så der er det ikke strøm. Så da blogger vi hos Pernille:) Vi har vært på Rema og kjøpt is, og noe å drikke. Vi skal ut å leie film etterpå. Det blir kos;) Pappa skal på et møte, så da får jeg passe på Søstra mi. Som dere sikkert skjønte er det sol her. Digg det er. Håper det blir like fint vær resten av sommeren, noe det helt sikkert ikke blir. Snakkes når jeg har fått strøm i huset igjen:)


Er det fint vær hos deg?

Charlotte/Pernille2 kommentarer

Our day and a sketch:)

Hei!

Jeg har helt random overskrifter for tia:) Jeg og Maria har hatt de kjempe gøy idag:) Vi så på filmen. Var litt skummel. Vi dro ned til Maria og kledde oss ut, som igår. Det var en gammel man som gikk tur med noen barn i en vogn, som gikk forbi oss. Og da sa Maria: Hei. Han svarte, og sa hva i huleste heite juliana er det dere har på hode. Haha, lo så mye at jeg holdt på å besvime. Det var jo så drit varmt, så vi dro ned på Rema og kjøpte oss en is. Der møtte vi mange fra skolen, og som vi kjente:) Jeg ble ferdig med tegningen nå. Her er den:


Hva synes du?
Hva har du gjort idag?
Charlotte10 kommentarer

Snart vil du se hva det betyr

Hei!

Jeg holder på med en tegning, snart ferdig. Maria og jeg skal finne på noe idag. Vi skal se på film, og gjøre det samme som vi gjorde igår. Og det må jeg fortelle dere om. Vi tok på oss masse rart på hode, og stelte oss på veien. Og når det kom bilder, fikk vi latterkrampe. Hvis vi får fiksa litt på bildene, kan dere kanskje få se åssen vi så ut på hode. Haha, drit morsomt:)   Jeg skal se om jeg får tegna den ferdig. Snakkes:)


Hva gjør du nå?
Charlottte2 kommentarer

I`m happy, that`s all:)

Hei!

Nå har jeg grilla middag til seks pers. Håper alle syntes det var godt. Jeg syntes det var kjempe godt, men jeg var kjempe sulten da:) Jeg fikk rydda i skapet mitt, men tror ikke det blir noen konk, sorry. men jeg skal se om jeg får til en annen konk. Men hva slags konk har dere lyst til å ha? Jeg skal prøve så godt jeg kan for å få til deres ønske, så kom med noen:) Ha en god tirsdag videre:)PS. random overskrift igjen.


Haha, funny:)

Hva slags konk?

Charlotte4 kommentarer

No rain is falling from the sky

Hei hei!

Idag regner det ikke, jippi:) Jeg er dritt lei det dumme regnet nå. Jeg vil ha sol. Idag er jeg ikke barnevakt, så da kan jeg finne på litt mer:) Jeg holder på med en tegning, men det går ikke fort altså. Jeg finner liksom ingenting jeg har lyst til og tegne. Jeg bare elsker den buksa jeg kjøpte på lørdag. Det er ikke en olabukse som det ser ut som. Kjempe digg, anbefaler veldig. Det kommer kanskje en konk, der du kan vinne klær. Men først må jeg finne noen fine klær jeg aldri bruker. Jeg får gå på rommet mitt å se om jeg finner noe. Så snakkes:)


Har du lyst på en sånn konk?
Charlotte4 kommentarer

Venner er viktig:)

Hallo!

Som oftest når vi synes noe er vanskelig, hjelper det å ha gode venner. Men noen ganger vil man bare løpe så langt som mulig vekk fra det. Noen ganger kan det være deilig å begynne med blanke ark. Hvis du og vennen din har en stor krangel, kan det være greit å være med noen andre en stund. Man kan bli ganske lei av hverandre hvis man har vært venner veldig lenge. Og hvem man er sammen med, avgjør jo hvordan man oppfører seg. Hvis venninen din sier noe ofte, begynner kanskje du også med det. Det har jeg lagt merke til med mange andre. Jeg er veldig glad for at jeg har gode venner, som ikke svikter meg når jeg trenger dem. Tusen takk for det:)


Har du ekte venner?
Charlotte4 kommentarer

I`m ready to take over the dance floor

Hallo!

Random overskrift, fant ikke på noe:) Jeg var på en liten joggetur istad:) Og nå er jeg nydursja og klar. Det er litt trist med dette været da. Men jeg skal bare kose meg inne idag. Er barnevakt idag, så må nok holde meg inne i huset. I går satte jeg meg på vente liste på awakened ( en bok). Fikk nesten ikke lest den sist, fordi jeg leste en annen bok. Men jeg har skrevet opp hvor jeg var, bare jeg husker hvor jeg la den da. Husker ikke det nå, så jeg må nok lete litt. Får se om jeg får tegna litt idag:) Jeg bare elsker sangen "Bad meets evil Ft. Bruno Mars- Lighters. Bare så det er sakt, så hører jeg på neste all type musik:) Snakkes


Hva skal du idag:)
Charlotte6 kommentarer

Bilder :)

Hey!

Her er noen bilder jeg har tatt, har det litt travelt, så litt sånn on the go. ALLE er copyright, og du ser ganke godt hvilke som er redigerte og ikke. Enjoy! :)Ja, det er redigert. Bare veldig svakt :) Effekt: Kino (høy) Program: Photoscape

Disse to bildene over er uredigerte, ooooog © ;D

Som de fleste sikkert har sett og skjønt, er jeg mest glad i å fotografere blomster. Nærbilder, som regel. Nå rekker jeg ikke mere! :)

Natti,

-Maria ♥
4 kommentarer

Tar blogg pause

Hei!

Jeg føler dess ikke for og blogge nå for tida. Men har gjort det for dere fordi Maria var borte. Det kan hende det kommer et innlegg, men ikke like ofte:) Jeg er litt tom for ideer nå. De fleste er borte for tida, men jeg tror jeg finner på noen med Maria en dag. Vi gjør sikkert noe dumt, som vi alltid gjør, så da kan jeg fortelle om det og sånn. Men jeg tror jeg tar en liten pause. Det kommer sikkert et innlegg hver dag, men ikke mer tror jeg. Med mindere jeg må fortelle dere noe:) Snakkes en eller annen gang:)


Charlotte
2 kommentarer

Helgens kjendis er......

Hei!

Nå skal jeg fortelle deg hvem som ble helgens kjendis. Det kommer sikkert ikke som et sjokk. Det ble......Cody Simpson:) Jippi:) Han er ganske ung til og klare og lage så bra sanger, synes jeg:) Og det hjelper at han har kjempe fin sang stemme og i tilegg er søt:)


Hva synes du om han?

Charlotte4 kommentarer

Tiderlig sa du......?

Good morning!

Idag skal jeg nok bare slappe av i hengekøya. Digg det:) Etter på skal jeg gi dere resultatet av helgens kjendis, så nå må dere forte dere:) Jeg har tenkt til og tengne lit mer framover. Så dere kan komme med ting dere vil jeg skal tegne, for jeg er helt tom:) Dere kan foreks. si et dyr eller noe, så finner jeg et bilde med det. Og tegner det=)  Her er noen ting dere kanskje ikke viste om meg:

Jeg elsker og danse hip hop

Det kan virke som jeg aldri blir såret, men jeg blir mer såret en dere tror:)

Jeg har en føflekk under foten

Jeg er ikke så glad i å bade

Jeg er veldig kresen når det gjelder mat

Jeg hater å prøve klær i butikker som H&M, fordi jeg hele tiden tenker på at en gutt eller man skal dra bort gardinen

Jeg er ikke så glad i å reise

Håper du lærte litt mer om meg:) Kårer helgens etter på.


Viste du noe av det fra før?
Charlotte2 kommentarer

Shopping i sandvika

Hallo!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha levert kameraet på service, kjøpt hengekøye og noen bukser som jeg trengte.


Bukse fra Bik bok


Kose bukse fra H&M


Tights fra Bik bok


Belte fra Bik bok


Fra H&M

Hva synes du?

Charlotte2 kommentarer

Sommer bilder

Halla du!

Nå forsvant sola. Håper den dukker opp igjen snart. Mitt kamera er ødelagt, som jeg fortalte etter at jeg var i Malta. Derfor skal vi bort til Leftdal for og se om vi får fiksa det. Det er jo årsgaranti, og jeg har hatt det i et år på bursdagen min. Så da håper jeg de får fiksa det. Jeg tror det bare er skjermen. Fordi når jeg overførte bildene til pc-en, var de helt fine. Men på Skjermen var det samme farger som om man skulle tatt bilder i negativ. Jeg tror ikke jeg har gjort noe feil:) Vi skal kanskje kjøpe hengekøye. Det skulle vi egentlig kjøpe ifjor:) Jeg har bare ola bukser+ en joggebukes, så skal se om vi får kjøpt en bukse til meg også. Ingen av bildene er redigert, så kanskje jeg redigerer noen en annen gang:) Her er bildene:


Hva synes du om dem?

Charlotte3 kommentarer

Sol enderlig:)

Hei!

Enderlig er det sol. Jeg skal nok kose meg i sola idag. Nå hører jeg på Ulrik Munther "Moments ago". Veldig fin sang:) Nå er nesten kjøkkenet ferdig. Det ble helt annerledes. Og så må dere ikke glemme helgens kjendis da:)   Ska ut og ta noen bilder etter på. Det har jeg lovet dere en stund, men det har jo bare regnet. Da er det ikke så lett og få tatt fine bilder ute. Det tåler jo ikke vann:)  Som dere sikkert har kjønt, er jeg veldig glad i musik. Og jeg lurer på om du har en artist du liker veldig godt. Hvis du har det, kan du jo skrive hvem det er i kommentar feltet:) Ha en fin dag, det kommer nok noen bilder etterpå:) Snakkes=)


Hører du mye på musik?
Charlotte6 kommentarer

The Last Song

Hei!

Enderlig fant jeg en film jeg hadde lyst til og se. The last song. Jeg er jo ikke akkuratt happy når  dette styge været ikke vil dra, og det hjalp ikke så mye å se The last song. Den er jo ganske trist, og det er sikkert ikke så gøy og lese når jeg virker negativ. Men jeg er ikke glad, så jeg skal ikke late som heller. Jeg skrur på litt musik, så da kan jeg være litt mer glad. Til nå har jeg ikke gjort noe gøy i sommerferien. det har jo bare vært to dager til nå. Det blir vel litt mer action etter en eller to uker, når det er flere som har kommet hjem. Har bare ikke kommet helt igang med sommerferien. Gleder meg til bursdagen min, som ikke er om så lenge. Jeg tror jeg skal ønske meg penger, så kan jeg spare. Og kjøpe noe, når jeg har funnet ut hva jeg ønsker meg:) Snakkes fantastiske lesere=)Hva hører du på for tiden(musik)?

Charlotte2 kommentarer

Helgens kjendis...

Hei!

Jeg tenkte vi kunne ha helgens kjendis igjen. Og jeg lover, denne skal bli beder, nå blir det den kjendisen som dere stemmer fram. Kjempe kul header Maria. Her er kjendisene dere har å velge på:

Cody Simpson

Kristen Stewart

Lady Gaga

Avril lavigne

Miley Cyrus

Liam Hemsworth


Hvem mener du skal vinne?
Charlotte7 kommentarer

Blå bombe + bilder

Hey!

Mhm, jeg har ikke blogga på leeeeenge. Og da mener jeg lenge. Bad news! Det blir ENDA lengre nå, skal bort ^^. Charlotte er snill jente og blogger. Wii. I går og i dag har jeg sovet i telt. Våknet halv åtte hver dag?!??!??!?! Merkelig. Sånn gjør ikke jeg. Aldri. Menmen, til poenget. Det har vært sånn terrorangrep av en eller annen blå genser i vaksemaskinen, så nå er favorittjoggebuksa mi blå!!! Det postitive med det var jo at blåfargen ikke så helt &(€#T&"!/ ut. Men joggebukser skal helst være grå. Slemme genser :( Jaja...Andrea var ikke like heldig, og fikk en mørkere, spyblå aktig farge. Mwahaha. SÅ glad for at ikke hettejakka jeg kjøpte til dansen var til vask. FJOH. Så den er fortsatt grå<3 Yes!!

Bilder(XD):


Så, ja. Nå får jeg sørge litt over den blåe joggebuksa mi :(

 

Hvilket bilde likte du best?

Har du opplevd at klærne dine er blitt blå på grunn av en genser (eller andre type klær)?

-Maria ♥4 kommentarer

Ti tegn på at du er klar for sommer og ferie:)

Halla du!

Da var det meg igjen:) Her er ti tegn på at du er klar:

Du gleder deg til sola titter fram bak skyene, fordi du bare har så lyst på brunfarge.

Du går rundt og tenker på alt du skal ha med deg til den fantastiske ferien du snart skal på.

Du venter på at du skal bli varm nok i sola, til at du kan reise deg opp fra håndkle å gå ut i vannet.

Du gleder deg til shoppingturen på lørdag, for og kjøpe deg en shorts du har ønsket deg, og noe annet som du kan kose deg med når du soler deg etter shoppingen.

Du leser prøver og forte deg med og lese ut de siste sidene av boka, så du får tatt med den nye boka med deg på turen.

Du har glemt alt som skjedde forige sommer, og tenker på hva som skal skje denne sommeren.

Når du hører ordet skole, får du lyst til og spy.

Når det frister og skrike ut alt du har inni deg, fordi du er så glad du er ferdig med den lange vinteren.

Når du bare snakker om alt du skal i sommer.

Du har bare lyst til og slappe av og ha det gøy med venner:)


Føler du deg klar?

Det gjør jeg

Charlotte2 kommentarer

Tegninger

Hallo!

Jeg våknet til sol, men det begynte seff og regne. Ååå, det er så irirternede at det ikke kan være en dag uten regne nå. Håper det kommer sol litt senere idag da:)  Jeg har lyst til og se en film, men det er ingen som frister. jeg har lyst til og se den siste pirates of the caibbean filmen. Men det har ikke blitt noe av, fordi jeg vil ikke gå å se den alene:) Sett den? Og tusen takk for at du leser denne bloggen:) Vi er nå på 65 plass. uansett hvilken plass vi er på, er jeg glad vi er innenfor lista:)

 Jeg tenkte det var på tide med noen tegninger. Jeg har ikke blit så fornøyd med tegningene i det siste, men dere får se dem uansett:)
Det er en sommerfugl, hvis det var vanskelig og se:)


Fistet og sette inn et bilde:)

 Hva syntes du om tegningene?
Charlotte5 kommentarer

Så trist

Hei!

Jeg så nettopp på en film med bilder. De er fra alle de årenen vi har gått på barneskolen, som en lærer lagde til alle sammen. Det var så trist, når jeg så en liten video av oss, som sang og hadde det kjempe gøy. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg fikk tårer i øynene. Tenk at vi aldri kommer til og gå i klasse sammen. Vi kommer aldri til og kalle oss 7b igjen. Det er så trist at vi ikke kommer til og gå i klasse sammen etter sommerferien. Alle disse årene som vi alltid har gått i klassen sammen, og nå kommer vi aldri til og være en klasse lenger. Buhu, orker nesten ikke tenke på det lenger. Jeg er veldig glad for at vi fikk alle bildene på film. Da kan jeg se på det når jeg kanskje skal gå ut av 10. Og kanskje det blir like trist:) Nei, nå orker jeg ikke mer. Det blir for trist. Til alle dere som jeg har gått i klasse med, eller på samme trinn. Jeg kommer til og savne dere kjempe mye. Hilsen meg:)


Kommer du til og savne de du har gått i klasse med?
Charlotte10 kommentarer

Ting jeg hater.... og liker

Hallo igjen!

Her er noen ting jeg virkelig hater og liker:

Hater at alle kjører den samme stilen som alle andre, og ikke sin egen.

Liker og høre at folk stoler på meg;)

Hater at Pc-en streiker.

Liker at det alltid passer å høre på musik:)

Hater folk som alltid snakker om seg selv, eller noe de hater ved seg selv.

Liker at folk er ærlige mot meg:)

Hater at folk skal rakke ned på andre, fordi de er så redde for og bli det selv.

Jeg elsker sommer:)

God sommer alle sammen:)


Er du enig med noe av det?

Charlotte
2 kommentarer

Summer

:)

Nå er det enderlig sommerferie. Det var litt trist og slutte på barneskolen. Men skal bli deilig å bli sett på som litt eldere på ungdommskolen:) Vi tapte mot lærerene(fotballkampen). Det var synn. Men vi hadde en veldig flink keeper. Og alle var flinke til å spille:) Nå sitter jeg og koser meg med restene av godise mitt. Blir nok mye blogging frammover. So visit offten:) Og nå hører jeg seff på Cody:) Gleder meg til albummet kommer=) Snakkes senere idag.

 
Har du sommerferie?
Charlotte9 kommentarer

Trøtt...


Hey u!

Jeg er veldig trøtt, siden jeg ikke fikk sove noe serlig på telt turen. Men ordet "legge seg" Skal ikke bli nevnt noe mer nå, for det blir det ikke noe av. Skal se på One tree hill, som jeg alltid gjør på tirsdager. Fikk litt lyst til og se på film istad, men det er ikke så gøy og se på en film som du har sett en million ganger før. Buhu, tommelen ned for det:( Når jeg var liten klarte jeg aldri og få med meg alt av filmen, så det ble nesten som og se en ny film hver eneste gang. Og nå har jeg da dess fått "On my mind" på hjernen. Jeg håper det ikke er så lenge til albummet kommer. Jeg må bare høre noe ny musik snart. Ellers blir jeg lei meg:( Neida, jeg overlever nok. Jap, vi får vel snakkes imorgen, når jeg enderlig har fått sommerferie:)

Har du lyst til å reise til utladet sånn som jeg nå?

Charlotte3 kommentarer

Tilbake fra telt tur

Hei!

 Nå er jeg tilbake fra telt tur. Det var litt kjipt at det regna, fordi det ble vått inn i lavoen som jeg +++ lå i. Ellers har det vært fint. Det ble satt opp en bane på en måte. Sånn at man kunne hoppe ut fra en bro( på en måte) og over vannet til andre siden. Man satt selfølgelig fast i tau. Det var det mange som syntes var gøy, men jeg hadde ikke så lyst da. men har gjort det før et annet sted:) Og så var det noen som badet. Vi grillet litt senere, for det regnet så mye. Jrg hadde ganske vondt i hode, og lå litt i telte imens vi venta på at det skulle slutte og regne så mye;) Det var kos.

Imorgen er det siste skoledag på barne skolen da. Blir litt trirst da, men også litt deilig:) Så nettopp musik videon til On my mind(Cody simpson). Var kul den, synes han er litt penere nå altså:). det var alt jeg hadde og si/skrive for denne gang, neida. Snakkes senere;)


Hvem liker du og høre på(artist)?

Charlotte10 kommentarer

Helgens kjendis er....

Hallo hallo!

 Jeg skal jo kåre  helgens kjendis. Og jeg gjorde det litt rettferdig, så jeg rulla ned over kommentar feltet. Og helgens kjendis er..... Zac Efron. Her er to bilder av han til deg:
Og jeg lover, jeg joksa ikke:)
Hva synes du om Zac Efron?

Charlotte4 kommentarer

Ferdig pakket for telt tur

Hallo dere!

 Nå har jeg pakka ferdig til imorgen.  Vi skal sykkle dit, som dere sikkert vet, men de tar soveposen og telt da. Så da sykkler jeg bare til skolen med soveposen og liggeunderlaget, og så kjører læreren vår med det opp dit:) Og det eneste jeg har med meg ellers er en flisgenser, sokker og tannbørste. Er ikke noe vits med mer, tror jeg;)

Idag fikk vi gjort ganske mye med kjøkkenet, og så fikk vi besøk av noen vi kjenner. Hun hadde også vært på det samme stedet som vi skal, og sa at det hadde vært veldig gøy:) Så da håper jeg det går fint:) Håper ikke det er så langt dit da. Og da får jeg ikke blogga mer før til tirsdagen, og da har vi fri etter at vi har spist pizza på skolen. Så kan jeg fortelle litt om det som skjedde der;) Snakkes på tirsdag=)Har du sovet i telt før?

Charlotte2 kommentarer

Nytt design!

Hei dere!

Jeg vet jeg har vært forferdelig dårlig til å blogge i det siste, menmen. Jeg har ansvaret for design denne uken, og jeg aner ikke hvorfor, men jeg bare følte for noe rosa. Headeren brukte jeg utroligmegasuper lang tid på, så det vår deilig å bli ferdig! Har gjort alt fra bunnen av. Hoho. Jeg har fått et digert blåmerke på venstrebeinet etter at jeg skle i trappa, og supervondt i låret på høyrebeinet. Aner ikke hvorfor, men snakk om uflaks! i morgen skal jeg jo sykle, så der er jeg jo heldig. Hoho, not. Ang. headeren så vet jeg ikke helt hva jeg synes. Likte bakgrunnen, den er jeg fornøyd med, men skriften og den gjennomsiktig boksen...vet ikke elt. Hva synes dere? Har tatt noen bilder igjen, skal snart poste de =)

-Maria♥4 kommentarer

Canon 1000D......

Hei dere!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder jeg har tatt. Noen har jeg redigert bittelitt. Det er ikke mye, man ser ikke noe serlig forskjell. Her er dem:


Fra hytta


Akvariumet
PemaØredobber jeg kjøpte i Malta


Det var noen bilder fra huset og hytta;)

Hva syntes du om bildene?

Charlotte7 kommentarer

Cola...tegning

Hei!

Nå sitter jeg og tegner litt. Jeg ble nettopp ferdig med denne:Kanskje jeg viser fram en annen imorgen;)
Har du lyst til og se tegningene mine, eller skal jeg slutte med det?

Charlotte8 kommentarer

Helgens kjendis....

Hei du!

Jeg tenkte jeg kunne ta en helgens kjendis, siden jeg ikke har noe annet og gjøre. Jeg vil at du skal velge en av de kjendisene under og si hvorfor du mener han/hun burde være helgens kjendis. Det kan enten være for noe personen har gjort, eller om du liker stilen osv. Bare ha en grunn. Jeg kårer Helgens kjendis imorgen:)

Chris medina

Bruno mars

Demi lovato

Emma watson

Taylor lautner

Zac efron


Hvem mener du skal vinne?

Charlotte16 kommentarer

Joggetur kanskje

Hei alle sammmen!

Jeg skal kanskje på joggtur, for jeg skal hjelpe til med kjøkkenet. Jeg tenkte jeg skulle prøve og jogge en litt annen vei. Jeg pleier og jogge i skogen, så jeg prøver på veien i dag:) Nå har jeg fått dilla på Maria menas nye sang "this too shall pass. Veldig fin, men det er ikke helt sånn musik jeg hører på. Men denne sangen vr virkelig fin, synes jeg;)

Det er meldt sol på mandag, så det blir nok telt tur. Jaja, jeg  må nok overnatte der også. Jeg får bare stille meg inn på at det skal bli kos, så går det nok bra. Jeg har en tedens til å grue meg til en ting, også blir det kjempe gøy. Jeg tar sikkert bare feil igjen:) Nå er det på en måte bare to dager igjen på skolen. Fordi vi får dra hjem når vi er feridg på teltur, og på onsdag er det siste skole dag, og den er jo bare kos:)


Tar du deg en joggetur av og til?
Charlotte7 kommentarer

Sola lyser på mitt fjes..

Halla, skjera?

Neida, sola lyser ikke. Det regner og været er egentlig bare dritt her i bærum. Men jeg hører jo bare på litt musik, og tankene mine blir straks litt lysere. neida, ikke akkuratt. Men det hjelper litt på humøret da. Men det er ikke så mye nye sanger for tida, litt iriterende og høre på de samme sangene hele tida. Så det hadde vært bra hvis sola lyste igjenom de fæle ekle skyene. Men det ble det ikke noe av, nei, for det blir vanskelig og fikse. Skyene kan spare seg til mandag, da kan det bare regne i vei:) Det er melt regn på mandag, men det kan godt komme litt mere regn for min skyld:)

 Det bråker så mye p.g.a at vi river kjøkkenet nå. Håper vi blir fort ferdig med kjøkkenet, så vi kan begynne på mitt rom:) Vi snakkes, en eller annen gang, eller noe sånt. Skal se på vg-lista etter på. Litt i vært fall. See you later;)


Redigert

 Er det sol hos deg?

Charlotte2 kommentarer

ønsker meg gitar

Hei, hei!

Snart har jeg bursdag, og jeg har en gitar som jeg fikk til Jul i 2009 eller noe som jeg deler med lillesøsteren min. Så den er ikke så stor. Derfor ønsker jeg meg enten penger til en gitar jeg velger selv, eller at de kjøper en større gitar til meg. Og sånn stemmebok eller hva det heter, for jeg er ikke noe god til og stemme gitaren. Jeg har ikke spillt noe serlig gitar siden ifjor, så jeg tenkte jeg skulle begynne litt mere seriøst nå igjen:)


Spiller du gitar?

Charlotte2 kommentarer

Bilder og ny VS.

Hei dere!
Jeg har ikke all verdens tid nå, så dette innlegget blir kjapt! VS-en går ut på hvilket bilde jeg skal ha som header-bakgrunn. Ok, her er de:


Tatt selv, redigert i Photoscape. Copyright.


Samme som over.Dette bildet er ikke med i VS-en. Uredigert. Copyright.
Uredigert.uredigert, dette også.Dårligste, kanskje.


Ganske fornøyd :):)

Det var det. Hade! ☺

-Maria ♥


5 kommentarer

Redigert litt..

Hallo!

Mest sansynlig leser du dette imorgen tidlig, men samma det. Her er noen bilder jeg har prøvd og redigert litt på:Noen av bildene har dere sett tidligere på bloggen, så jeg gadd ikke og ta before and after da.

Synes dere det ble finest før eller etter?

Charlotte5 kommentarer

Telt tur eller film kveld

Hei, meg igjen;)

I den siste uka før sommer ferien, skal vi på telt tur hele trinnet. Hvis ikke det regner da. hvis det gjør det, skulle vi se på film i auditoriet eller noe sånt. Jeg har egentlig mer lyst på film kveld, tror det kan bli litt koserligere. Hvis vi finner en film alle kunne tenke seg og se. For da blir det i hvert fall ingen klikker eller noe sånt. Så jeg håper egnetlig at det skal hølje ned med masse regn.

 Men det blir sikkert kos og sove i telt også da, men det er bare det at jeg ikke er så veldig telt fan da. Det gjør ingen ting å sove ute, det er ikke det, men jeg bare hater telt. Vi får se hva det blir til. Hvis vi skal på telt tur, kommer det nok noen bilder. Men skjermen på kameraet funker ikke, så jeg ser ikke hva jeg tar bilde av, så de blir nok ikke så bra:) Blogges imorgen. Jeg begynner ikke på skolen før 10.30. Så jeg får se hva jeg får til o morgen tidlig:)


Liker du og ligge i telt?

Charlotte6 kommentarer

Stortingsbesøk

Hei og hopp, dere!

Nå har jeg ikke blogget på lange tider, og jeg har nettop passert 60 år. Tulla... I dag på skolen, var vi på stortingsbesøk. Først møtte jeg tanten min, så måtte vi gå gjennom sikkerhetskontroll. Hah, se på skrivingen min. Ordforrådet mitt er totalt i dass. Jaja, etter omvisningen på stortinget (der vi møtte Øyvind Håbrekke og Knut Arild Harreide.), gikk vi ned til Aker brygge. På Aker brygge, gikk vi på mcdonalds og kjøpte is, mens andre gikk til en "kiosk" ved siden av. Så gikk jeg bort til to av venninnene mine, og de fortalte at noen jenter i klassen hadde møtt Chris Medina. Så fikk alle vite det, og vi så etter han. Det eneste resultatet så langt var en maler som sa han var en fjomp, og at han var større kjendis selv. Så mange pratet med han. Og da jeg snudde meg - så jeg det. Der gikk han utenfor "Friday's" (tror jeg, om jeg ikke husker feil), Chris Medina. jeg ba Silje snu seg, også løp alle bort. Jeg fikk håndhilse på han og en autograf på armen. Men jeg hadd ikke med kamera, mobil iPod ellernoe. SÅ jeg fikk ikke tatt bilde med han, og i tillegg dyttet alle meg unna når jeg ville prøve å komme meg til han, men det gikk ikke. Synd det, så det ble ikke noe bilde med meg. Men det var tøft å møte han uansett. Så det har vært en bra dag, og vi fikk slutte halv et også. Yey.

*Her skal det egentlig være et bilde xD*

-Maria ♥4 kommentarer

Oslo tur...

Hallo!

Idag dro 7. trinn( meg) til Oslo for og se oss rundt på stortinget, som moren til Maria hadde fikset for trinnet. For tanta til Maria jobber der eller noe sånt;)  Når vi var ferdige der, hadde læreren vår lovt oss at vi skulle kjøpe en is. Så vi gikk ned til akerbrygge(tror det var det det het). Og der møtte/så jeg Håkon fra Kuuusebloggen. De har slutta og blogge, men de/ han er så morsomme. Synes nå jeg da, men man har jo forskjellig humor. Han satt og spiste med noen venner. Og nesten alle jentene på trinnet møtte og tok bilder av Chris medina. Han var i Oslo p.g.a VG lista, som er imorgen. Men, før vi skulle dra hjem, så måtte jo en måke prutte på meg. Det var jo gøy. Nå gleder jeg meg sykt til sommer ferie, som er om fire dager. Sykt. Ha en god dag videre, og jeg beklager at jeg ikke fikk blogga noe igår. men jeg og Maria hadde så mye å gjøre:) Blogges.


Har du vært i Oslo før?

Charlotte4 kommentarer

Akkuratt nå...

Hallo!

Akkuratt nå vet jeg ikke helt hva jeg skal føle eller hva jeg skal mene. Jeg er liksom litt lost. Jeg er ikke glad, men jeg er heller ikke lei meg. Jeg ønsker bare at alt skal forsvinne. Jeg er ikke sint og heller ikke glad. Vil bare ha det tilbake, det som er langt tilbake. Jeg gleder meg ikke,  gruer meg heller ikke til neste dag, for jeg skjønner ikke hvorfor. Hvorfor jeg skal gidde og stå opp neste dag, eller hvorfor jeg i det hele tatt skal legge meg. For hva er egentlig vitsen med og leve. Man har fine tider, og dårlige tider. Men en gang må man lukke boka og stoppe og lese den. For det finnes ikke evig liv.

Sånn føler jeg det nå.Føler du det noen gang sånn?

Charlotte4 kommentarer

Besøk på ungdomskolen

Hei!

Idag har 7. trinn vært på ungdomskolen de fleste av oss skal begynne på. Vi ble vist rundt på skolen i de forskjellige byggene. 10. 9. og 8. har hvert sitt bygg på en måte. De to som viste maria og meg pluss noen andre var noen fra 8. som gikk i 7. i fjor på skolen vår:) Nå føler jeg meg faktisk litt tryggere på og begynne der. Jeg har egnetlig ikke grua meg, og tror ikke jeg kommer til det heller:) Jeg tror at 9. er litt som å gå i 6. og 10. er litt som å gå i 7. Nå er det bare 6 dager igjen til sommer ferie. Jeg er fortsatt i ferie modus siden Malta, så dagene kommer til å gå sakte frammover, dess. Som dere sikkert ser, har jeg prøvd og lage header. Noe som ikke gikk så bra, men kanskje Maria kan rette litt på den, så det ikke kommer dobbelt:) Please...Skal du begynne på ungdomskolen til høsten?

Charlotte7 kommentarer

Malta:)

Hai hai!

Nå har jeg kommet hjem fra Malta. Jrg har hatt det kjempe fint, men litt dårlig start på ferien da. Fordi når vi kom fram til Malta, etter og ha mellom landa i Frankfurt( Tyskland) fikk vi ikke kofferten vår. Eller det var min da, og der lå jo alle klerne mine. Buhu, så vi måtte nød shoppe litt klær og tann børste og de aller nødvendigste tingene:) Det var litt kjipt da. Men heldigvis kom kofferten til hotellet på lørdag. Det var deilig det:) Er ikke så veldigÿe jeg har gjort. Jeg har solt meg og shoppa. Jeg gidder ikke og fortelle alt, så her er noen bilder:


Der jeg satt/lå og solte meg( ble litt solbrent)


Det samme, bare en annen vinkel:)


Fra hotellet, ser ut som en skrot haug, men veldig koserlig(ikke hotellet)


Christian og Caroline tok bildet på fiske tur, litt vanskelig og se, men det er en statue bak på øya der. den het et eller annet som jeg ikke husker:)


En fisk de fikk(søt)


Der ser du statuen litt mer:)

Ting jeg shoppa:

 


Veske/bag


Singlet fra en butikk som het Bambo=)


Belte fra DC, Man kan snu spenna så man kan bruke bak sia(hvit)


Et belte med det maltesiske merket


Solbriller


Parfyme og maskara

Charlotte... Én kommentar

Ligger i telt =)

Hei, hei! Nå ligger jeg i telt ned Synne Elise og Lisa. Sikkert hundre skrivefeil i dette innlegget, bruker iPod. Ikke spør hvorfor jeg blogger ti over halv tre på natten, jeg vet det ikke er helt normalt xD Jaja, vi har sett på to filmer, hatt fotoshoot og masse annet =) håper dere også har hatt en fin dag. Den siste filmen ble nettop ferdig. Jeg begynner å ane litt trøtthet, og er ikke det minste morsom nå...menmen. Hade! -Maria <3 Lisa fikk lyst til å skrive en hilsen på bloggen, så koselig =): Hei, hei. En liten hilsen fra meg også. Har ikke sovnet ennå. Ble litt hekta på istid 2. Begynnte vel å se den ved 12- tiden. Og nå er klokka snart tre PÅ NATTEN!!! Skulle tro at det hadde vært helt mørkt, men neida!! Det ganske lyst og synger så vakkert. Tror at jeg må slutte å skrive nå. Det er jo Maria's (og Charlotte da) sin blogg. Good bye


6 kommentarer

Litt forsinkede bilder =)

Bedre sent enn aldri! :) Her er bildene fra Elverum, sier ifra om de er redigert ;D

Uredigert, haha, se på den stygge neglelakken. Nesten alt hadde falt av xD

 


Ble ikke så veldig fornøyd med dette bildet

 


På Norsk Skogbruksmuseum, noen hadde tegna på døre inn. Han fyren var litt glad, eller? XD

 


Fint vær, vi hade sol hele tiden <3  Fikk litt farge også xD men shortsen jeg gikk med gikk til knærne, så jeg fikk stygt skille..:(((Helt ut av sammenhengen, dette bildet er tatt hjemme. Prøvde easy-comb'zn i håret til lillesøstra mi :) jeg har ikke langt nok hår til å gjøre masse greier, så jeg tvinger henne >:D Jeg er slem!

 


Gjenskinn der i hjørnet til høyre, tok bilde med blits/blitz gjennom bilruta :(

 


Nja, passe bilde. Litt for skrått :/
Eh..ja. Vi kjørte jo imens jeg tok mange av bildene (med bilruta lukket igjen, gjenskinn:(((( ), så det er derfor man veldig tydelig ser på gresset at den som tar bildet er i bevegelse.Her badet jeg, superdeilig.Samme bildet som over her, bare klippet bort gjennskinnet. :D:D:DStygt gjennskinn igjen :( Likte fargen på bildet så utrolig godt, sterke, flotte farger. Så kommer det onde gjennskindet og ødelegger bildet. FY! >:(Den digre 90-tommers flatskjermen på hotellet. Disney Chanel! ^^D (lol).

 


Sånn, det var alle for denne gang. Kommer sikkert flere en eller annen gang ;D

-Maria ♥


... Én kommentar

Html-koder

Hei dere!

I natt/i går satt jeg med html koder, lagde header og design. Var ikke ferdig før nærmere halv tolv på natta. Ganske unormalt, men jeg kjeda meg. Enda stod jeg opp klokka 08:00!!!!!!!! SYKT! Skjønner ikke at jeg greide, tenkte vel bare på å få ordnet bursdagsinnlegg til Engelen min, sånn at hun ikke dør. Det ville vært synd. Designet vårt ble vel passe krønsja nå eller? Nei? Aner ikke hva jeg synes. Veldig lyst kanskje. Hva synes dere?

Jeg får avslutte her, fortsetter litt med designet og sånt =D Retter heller ikke skriveleif i dette innlegget. Han kan bli her, han. ;)

-Maria ♥7 kommentarer

Pena har BURSDAG!! :D

Hei dere!
Tid for skikkelig fest og lykke! Synne Elise har BURSDAG!!! Wihi! Gratulerer ti tusen ganger med dagen, Synne! Håper dagen din blir awesome, akkurat som deg!

Beskriv Synne med et ord: Supermegasnillflinkihåndballogaltegentligmensupersupersnillkulmorsom(ler av vitsene mine♥)hyggeligomtenktsomsniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillogpeeeenognydelighunerenengel. Sånn, det var ikke så vanskelig. 

Men Synne, jeg er super glad i deg og du er fantastisk på så utrolig mange ulike måter!! Gleder meg sinnsykt til i morgen, da skal vi ha det så gøy! =) Vi ar best frens, liksom! Yey!

Ha en supermegaultra bra dag, ellers...!!! >:]

Beste jeg fant, "alle andre" var bare fyrstikktegninger med to gaver, og jeg tenkte det blir litt sånn tragisk. Så derfor ble det dette! ^^D

-Maria ♥6 kommentarer

Midlertidig (dårlig) design!

Hei dere!

Maria her, designet på bloggen nå, er bare heelt midlertidig til jeg får laget mere, så det blir ikke så stygt for alltid. Nå får jeg prøve å ta det ferdig, hadebra!... Én kommentar

Spørsmål for dere=)

Hallo hallo!

Jeg tenkte at jeg kunne spørre dere om ting, i steden for at dere spør meg/oss om ting. Her kommer det noen spørsmål til dere fantastiske lesere:

1. Snø eller regn?

2. Sommer eller vinter?

3. Kjærste eller singel?

4. Lese eller høre på musikk?

5. Snakke eller være stille?

6. Shoppe eller jogge tur?

7. Synge eller spille(piano osv.)
Nå snakkes vi ikke før etter Malta. Ha det bra:)

Charlotte=)7 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits