Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

dyrebilder

Hei!

Det blir litt mye blogging idag:) Men det er vel bare fordi jeg har savnet det, og jeg får kanskje ikke blogget før til fredagen igjen. Litt kjipt det da, men det var ikke det jeg skulle si. Idag har jeg kost meg veldig. Solt meg og bare latt alle tunge tanker rende ut:) Det var deilig. Jeg har step up 1 og 3. Men ikke før jeg dro til Danmar i år, fant jeg den 2. Skal se den ferdig snart. Jeg bare elsker de filmene:) Sett dem? Bilder:


På stranda


Isbjørn fra Ålborg zoo


Tiger


Søt:)
På vakt


Lion

Det var de bildene:) Kommer flere når jeg er tilbake fra Røros. Jeg kommer ikke  til å overleve. Det tar litt mer en 5 timer å kjøre dit. Buhu:) Snakkes så fort jeg kan:)

Hva synes du om bildene?

Charlotte11 kommentarer

Kanskje det kan endre seg

Hei!

Idag har jeg bursdag. Har fått penger og noen klær. Men ellers har jeg alt jeg ønsker meg fra før:) En stor og snill familie, og da teller jeg med alle venner også. For dere er like nære for meg som de andre i familien:) Idag er det heldig hvis kjempe fint vær:) Jeg håper det er greit at jeg endrer headeren. Jeg har tatt et bilde jeg tror kan brukes:) Kanskje det kommer noen bilder idag fra Danmark, men da blir det litt senere:) Jeg ville bare si at jeg er glad i dere alle. Håper dere har det bra:) Snakkes.


En liten smake bit:)

Charlotte


4 kommentarer

Noen som husker????

Hallo! Siden det dess ikke så ut som det var noen som kjønte at jeg hadde bursdag. Men jeg håper det er noen som husket det da:) idag blir det vell bare å kose seg med dagen.blogger fra Ipoden. Ifølge naboer har det ikke vært så fint vær her, men det ser ut som det blir kjempe fint vær idag. Ganske tiderlig innlegg ja, vet det. Men fikk ikke sove. Får prøve litt til. Natta, eller god morgen. Hvordan blir det???? Er det lenge siden/ til du har bursdag???? Charlotte<3


3 kommentarer

You will always be loved

Hei!

Random overskrift.Nå er jeg hjemme igjen fra Danmark. Jeg har vært der i to uker. Jeg har hatt det kjempe fint:) Men jeg ble lei meg når jeg hørte om alt som hadde skjedd i Oslo. Mer sier jeg ikke om det, for jeg prøver å tenke bort ffra det nå. Jeg håper dere har hatt det fint ellers her hjemme i Norge. Som dere kjønner har det ikke blitt noe blogging fra meg, mens jeg har vært borte. Jeg fant ikke noe nett fra der jeg var. Og jeg gadd ikke å lete etter det.

Jeg kjenner at det verker i fingerne etter å skrive. Fortelle om mine meninger igjen. Jeg orker ikke vise dere bilder og alt jeg har kjøpt idag. Heller ikke i morgen, for da skjer det noe spess for meg. Håper dere kjønner hva jeg mener:)Jeg drar til Røros på mandag, men jeg har ikke peiling på om det er nett der. Jeg håper det, ellers veit jeg ikke hva jeg gjør.

Red_rose_by_crisiscorps_large

Hva tror du skjer for meg imorgen?

Charlotte4 kommentarer

Problem?!??!!

Okei, gud, hva har skjedd med designet?!?!??!??!! Om noen kan hjelpe til, så takk! Det trenger jeg!

Edit: Problemet er løst. Fjoh.... Ingen kommentarer

Salg - Innkjøp

På Bærums Verk er det nå masse salg! Jeg kjøpte masse klær, og to par sko. Jeg setter med førpris på det jeg vet hva kostet, noen er jeg ikke helt sikre på. Så, ja. Jeg tvang Andrea til å være modell for meg. Mwahaha. Her er innkjøpene:


Miin // Førpris - 2.249,- Nå: 100,- Tor du meg ikke? ;) (Sensureeeert<3)
(Som dere ser, hadde Andrea en stripete genser under xD)
Miin // Førpris: 699,- (?) nå: 100,-
Miin // Førpris: 799(?) Nå: 100,-Den skolissa sitter fast i siden, hehe.


Genser/Tunika - lang genser! :D :


Hehehe, ikke spør. | Kappahl // 30,-

Kappahl // 30,-


Andrea gjorde opprør og ville ikke være modell lengre. Så da ble det bare sånn her:


Her så den veldig lang ut, mehehe. | Miin // Førpris 599,- Nå: 100,--Maria♥

 

2 kommentarer

Hei

Inlegget er slettet.... Ingen kommentarer

Header til EvisbevisHer er et litt større bilde:

Så lagde jeg en til version av den:
Hva synes du?

-Maria ♥5 kommentarer

Kameraet jeg bruker

Er Canon EOS 450D. Et superflott speilrefleks kamera fra Canon. Her er et bilde av det:
Google.no


Jeg har også et annet kamera, men som jeg ikke bruker til å ta bilder av blomster (i makro) og enkelte typer bilder. Nettopp fordi kvaliteten er dårligere på et sony cybershot DSC WX1 kamera enn et Canon EOS 450D kamera. her er en forskjell:

Sony cybershot DSC WX1:


Canon EOS 450D:


Copyright!


Hvilket kamera som er best, er for meg Canon EOS 450D. Men bilder av landskapmed disse to, synes jeg ikke er like "ille". Men i mine øyne er Canon sitt best. I hvertfall i nærbilder. :) Så, ja. Nå vet dere det. Heh. ^^

Hvilket synes du er best?

-Maria ♥2 kommentarer

Ckms oppgjennom steinalder, middelalder, jernalder osv

+ litt historisk skrull. Okei, go on.

Bloggen ble opprettet den 14. Februar 2011, av Charlotte og meg. Den første headeren vår så slik ut:


........................

Vi fikk ikke helt bort den skriften, og sitatet var et annet. Jeg tror dette er litt feil header, men det er iallfall en av de første. ;)Jeg blogget og blogget. Var smittet av bloggfeber. Zzzzzmittzomt! Så, ja. Blogg, blogg, blogg. Det var alt som sto fast i hodet mitt, hvis man så bort i fra skole,prøver,GÆREN, da. Mehehe. Designet i seg selv en av de første gangene så slik ut:


Tatt "forhåndsvis" i arkivet på design, det er derfor "nåtidens" innlegg er der. ;) Printscreen knappen er også benyttet.


En annen gang for lenge siden så det sånn ut: HVA I HULESTE?!??!?!???!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!?! Okei, at jeg syntes DET var fint (husker jeg lagde det............). Takk GUD for at jeg ikke har den smaken lenger. Blæh!

 


Jeg har ødelagt bloggen tonnevis av ganger med dritstygt design som får meg til å ville løpe å gjemme meg, men en topper alle. Jeg har valgt å kalle det "cupcakes". Det har jeggodgrunn til:Okei, jeg er glad i cupcakes, men å ha det som en del av designet sitt så det vises 345673232 ganger. Nei! Haha, lol my life. For et design jeg har laget. lol x 12345678910!

-Maria♥

Sorry skrivefeil!

 ... Ingen kommentarer

Bombingen i Oslo.

Hei!
Jeg ble virkelig sjokkert da jeg hørte om bombingen i Oslo. Kjempefælt! Alt er bra ned meg og mine nære, håper virkelig det ikke har skjedd noe med deres familie, venner eller andre som betyr noe for dere. :( Blir ikke så mye blogging, for jeg er jo på hotell med farmoren og farfaren min. Så det blir litt asosialt å blogge hele tiden. Sorry...
Gratulerer Olivia, Lisa og Ingrid med dagen. Hurra hurra hurra!!! <3

-Maria <37 kommentarer

Selena Gomez bilde

Japp, siden jeg ikke har NOE å blogge om, får jeg dele et bilde med dere som jeg er veldig fornøyd med. Det er et bilde av selena gomez fra musikkvideoen "Love you like a love song". Tror kanskje jeg filmer skjermen med sånn "ting" og viser dere hvordan jeg lager header og bilder. (Message to mom: Nei mamma, jeg viser ikke ansiktet mitt. Bare skjermen. Den viser seg selv kinda xD lolrofl.) Her er det:Her er andre blder fra musikkvideoen. (De fleste av dem er direkte fra den, jeg har satt på pause og tatt print screen xD)Bakgrunnen til bildet. Bare ta det! =) Den er ikke copyright. Det er bare bildet ovenfor som er copyright ;)Stoppet, og deretter tatt printscreen :)Samme som over. :)
Det siste er fra Demi Lovato - skyscraper. Litt dårlig kvalitet, men. Forresten så drar jeg bort i morgen, siste tur i sommerferien (mest sannsynlig). Så det blir nok ingen blogging :/

-Maria ♥3 kommentarer

Når man kjøper seg inn i musikkbransjen...

...Går alt rett nedover. Både Jenna Rose, som synger om buksene sine, og Rebecca Black, som synger om fredag - har mislyktes. Begge to har flere "dislikes" enn de har "likes". Jenna Rose er født i 1998, Rebecca er født i 1997.  De fleste artistene som lykkes, er de som blir oppdaget på en eller annen måte. Eller Miley Cyrus - som er datter til en kjent person. Jeg er langt i fra kjendis-ekspert-tullebokk, men noe kan jeg nok uttale meg om. Rebecca, som har 26.838 dislikes (for øyeblikket) og kun 5.330 av 1 159 396 totale visninger er likes, synger som sagt om fredag, fest og ditt-datt og datt ditt. Jenna Rose med det jeg kaller buksesangen, har 12 464 851 totale visninger, mens 261.826 av dem er dislikes og 22.972 av dem er likes. Så å kjøpe seg inn i musikkbransjen var vel ingen god idè?

 

Trizzy66 - som var brukernavnet til Rebecca Black - friday videoen, slettet musikkvideoen fra youtube. Men selvfølgelig har flere lastet de opp på sine brukere. Og du kan fremdeles høre på den. Brukeren som opplastet buksesangen til Jenna R. derimot, har fortsatt sangen ute på youtube. Men Rebecca Black fikk dritt slengt etter seg fra øst og vest. Jeg vet ikke helt om Jenna opplever det samme. For jeg har ikke sett folk skrive dette, bare med hennes navn, i en youtube kommentar://Øverste kommentaren er fra "Katy Perry - last friday night. Resten fra denne.

Det er selvfølgelig mye verre kommentarer. Men de fleste er på den orginale videoen til Trizzy66. Men - som sagt: Kjøper man seg inn i bransjen - går det rett i dass. Og masse penger er kastet til nowere.

-Maria ♥ (somikkaharbloggapålengesorrymeheheeeee)

Skrivefeil=Who cares? Du skjønner jo hva som står ;D

Edit: Ting går helt rundt i hodet mitt, så sorry hvis dette innlegget er helt fullstenidig rotete og det eneste dere leser er /€%/T#TYU/". Moshi Moshi, søtinger! ♥ (Fjortis x1000 :D)


 


 7 kommentarer

Bilder og sånn X]

Hei!!

Tenkte jeg kunne poste noen bilder fra i går. Ble ingen stolheis, hurra for det egentlig. I dag skal vi spise på Peppes Pizza. Så gikk vi tur langs Gjendevannet elns. Blir bilder fra både Bitihorn og Dagens Tur. Dagens bilder fortsetter når jeg er hjemme igjen. Har ikke så mye tid til blogging ;)


Dæv, råtten lemmen. Nei takk! Kjente jeg ble litt kvalm her jeg sitter. Delicious saker.


Mygg. Drit og dra. Har fått 57736772 myggestikk, så det er ikke veldig mye igjen av meg. Ligner ganske på den lemmen-en på første bildet. Har også fått myggestikk over hullet i øret. Kan av den grunn ikke bruke øredobber :(Planteting. Mehehe.Mange av bildene som ikke kom over. Tok drit lang tid. Da fær je te mexico. Moshi Moshi.


-Maria ♥
 5 kommentarer

I can`t stop loving you, cause you`re my best friend

Hei!

Har dere tenkt på at venner er det viktsike i livet. Uten venner, kan det jo være vanskelig å komme over ting. De hjelper deg å glemme ting du tenker mye på. De gjør en grusom regn dag om en til en dag full av spenning og moro. Jeg mener at det er vanskelig å leve helt lykkelig, uten venner som alltid er der for deg. Jeg skriver kanskje mye om vennskap, men det er bare fordi jeg mener det er så utrolig viktig. Det er ikke det at man dør uten venner, men livet blir bedere å leve:)


Enig?

Charlotte13 kommentarer

God morgen:)

Hallo! 

Da har vi stått opp. Det skal regne i hele dag, tror jeg:) Litt kjipt det da, men vi får tåle litt regn. I natt var det en lyd som hørtes ut som en meldings lyd, men ingen av oss hadde fått melding. Skummelt. I dag skal jeg pakke til imorgen. Jeg må stå opp senest kl. o4.oo. Pernille er heldig og skal på kino i det grusome været. Hun skal se Harry Potter del 2. Kanskje vi ikke snakkes før i Danmark, hvis jeg finner nett på veien dit. Eller et annet sted. Snakkes:)

4_large

Skal du reise bort på ferie snart?

Charlotte:)... Ingen kommentarer

Kosekveld med film++

Hei!

Istad satt vi å så på Harry Potter og halvblodsprinsen, men det ble litt kjederlig. Så nå skal vi se på Decmber boys med Daniel Radcliffe (Harry Potter). Vi skal overnatte hos meg med Pernille. Det er den første filmen som vi har sett han Daniel i som ikke har vært Harry Potter. Vi er nå klare for kosekveld, og sitter i One piece. Drikker brus og spiser potetgull. Vi prøver oss på et nytt forsøk på døgning, men er ikke så lett når det ikke blir lyst her inne.


Filmen:)

Når vi lagde dette innlegget, kom pappa og lurte på om vi kunne ta noen bilder av himmelen. Her er et:


Fint?


Fail. lol:)


Se på den grusome fargen på senge tøyet vårt. Enig?

For_you__x_by_becianne_large
Natta:) Hva synes du om bildene?

Charlotte3 kommentarer

I beitostølen

Hei!
Nå sitter vi i hytta på Beitostølen. Vi leier, sånn hvis dere lurer. Vi har trådløst nett her, så det blir nok blogging likevel! =] I moren skal vi på tur, men turen startes med stolheis. Og jeg har en fast mening om stolheis: ÆÆÆÆ!!!!! :O
Sånn før jeg dør, så vil jeg si at alle er velkommen i graven. :((( Hjelp! Så skal kanskje jeg og pappa gå besseggen. En 6-timers tur. Ohoy. Så må vi rekke båten også, så vi har tidspress. Ohoyohoy. Jaja, her er noen bilder av hytta, og det kommer bilder fra turene vi går også :)

Og bare så det er klart, så skal jeg sove i den øverste senga. ;)6 kommentarer

Street dance the movie


Hei!

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om Street dance. Det er en danse film, som dere sikkert skjønte. Den handler om et danse crew. Hovedrollen skal lede crewet til en Battel (Danse finale). Men underveis, må hun og crewet lære noen ballet dansere å danse Hip hop/ street dance. Det er ikke så lett. Jeg synes den er veldig bra. Er en av mine favoritt filmer. Men jeg liker jo å danse, men anbefaler den for alle.


Hovedrollen


Har du sett den?

Charlotte4 kommentarer

Sommerkos

Hei!

Vi ( Pernille og Charlotte) ligger nå og sper oss etter at vi har badet i bassenøget til Pernille. Vi ligger der folk går igjennom Hagen til Pernille. Hvis det kommer noen, så. Må de gå over oss. Før vi bada, dro vi ned på butikken og kjøpte oss en is og rox/fox. Akuratt nå et det ikke så mye sol:), men det var det ista.Jeg drar på lørdag morgen, håper det er nett på båten. Da kan jeg blogge litt fra Ipoden.

Er det sol hos deg?

Pernille og Charlotte:)


5 kommentarer

Beitostølen , dagens bilde og valper

Hei!

I morgen drar vi til Beitostølen, blir der til Tirsdag c. Får kanskje blogget litt, i og med at pappa tar med sin bærbare PC =)

Meeeh, her er bilder:


Awww<3 Søte<3 Moren var ufattelig snill! =)Knuthenborg - nesehorn.


Fine sko,ja. men dere skjønner...

Zebraaaa!Midt oppi alt - dagens bilde:

Sony cybershot dsc wx1


Flere bilder av blomster. Tatt samme dag:
Sorry for dårlig bildekvalitet på noen av bildene :/


...og til sluttAaaawww♥
Nydelig, ikke sant?


-Maria♥


... Én kommentar

Hva synes du?


Hei!

Jeg lagde en ny header. Jeg syntes den var litt finere. Hva synes du? Jeg spilte litt tennis istad. Var egentlig veldig gøy. Anbefaler det , hvis sommer dagene bare blir inne uansett vær. Er det ikke litt rart å tenke på, at når vi har muligheten til å gjøre noe som man ikke har hatt tid til å prøve ut eller få gjort. Bli det til at man gjør noe annet. Er det sånn  får deg?

Hva synes du om headeren?

Charlotte10 kommentarer

Litt sent. Sorry

Hei!

Beklager at jeg ikke har blogga noe idag, men har vært med Maria idag. Og har ikke hatt tid. Nå kommer det da et innlegg. Det har vært kjempe fint vær idag. Har kost meg masse. Hvis jeg finner nett i danmark, blir det litt blogging fra Ipoden. Håper jeg finner nett. Dagen etter at jeg har kommet hjem, har jeg bursdag. Blir glad hvis dere husker det:) Snakkes:)


Har du hatt en fin dag?
Charlotte


3 kommentarer

Noe nytt

Hei!

Det første vi gjorde når vi kom til sandiva, var å hente kameraet mitt. Stakkars, har vært på survice. Nå er han frisk igjen da:) Etter det shoppet jeg dette:


Fra Dinsko      Kr.199


Headsett fra Cloud Colour      Kr. 300 et eller annet.  Husker ikke helt.


Ring fra Gina tricot      Kr. 79


Bok fra noli. Fikk en lese prøve på den en gang.   Kr. 300


Fra Gina tricot.   Kr. 129


Fra Gina tricot.   Kr. 129

Noe du likte?

Charlotte16 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden min

Hei!

 Nå har jeg kommet hjem igjen. Viser dere hva jeg kjøpte etter på. Må bare få tatt noen bilder først, så tenkte jeg kunne svare på spørsmålene jeg har fått til nå. Svar:

Favoritt blogg?:
 Whoot.blogg.no Liker jeg veldig godt. Flink til å ta bilder, og til å blogge.

Favoritt sang?:
Min favoritt sang nå er Chris brown Luv me.

Hvorfor blogger du?:
Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy å se hva andre synes om det jeg skriver:)

Favoritt klessplag?:

Denne shortsen. Elsker den:)

Hva liker du og gjøre på fritiden:
Jeg liker å ri, danse, være med venner og høre på musik på fritiden:)

Favoritt film / serie?:
One Tree Hill er min favoritt serie. Step up 3D er min favoritt film:)


Hvorfor begynte du og blogge?:
Jeg beynte å blogge fordi vi måtte lage en blogg på skolen p.g.a læring av data greier.
 
Hva syns du om topplisten?:
Jeg synes ikke Tcmn skulle vært nr.1. Hun har ikke vært så flink i det siste føler jeg. Men ellers er de andre som er på topp lista flinke:)
 
Hvorfor er du så kul?:
Jeg veit ikke om jeg er så veldig kul, men jeg er meg selv rett igjennom:)

Hvem deler du blogg med?:
Deg tullebokka (Maria:).

Hvordan er du så kul?:
Vet ikke:)

Hva er favorittmaten din?:
Hm, må vel bli Peppes pizza. Fordi jeg bare synes det er veldig godt for tida, og jeg er så lei av all den andre maten jeg pleier å spise. Nå hørtes jeg veldig bortskjemt ut.

Vil du farge eller stripe håret? isåfall, hvilken farge?:
Hvis jeg skulle farga håret mitt, ville jeg farga det mørkere brunt, tror aldri jeg ville stripa det eller farga det egentlig:)

Er du rar?:
Bare på en possitiv måte, tror jeg da.:)
 
Det var alle spørsmålene:)
 Bra svart?
Charlotte


7 kommentarer

Summer photos


Hei!

 Igår tok jeg noen bilder. Tenkte dere kunne se noen av dem:) Alle er redigert.
Hva synes du?

Charlotte10 kommentarer

Svar på sprøsmål

Her er svar på noen av spørsmålene:

hvor lenge sitter du på do om gangen (vet det er mye) - ca 8 og en halv time :)

Hva er gøy med sminke og stas? Gøy...? Mere at man bare begynner å bruke det liksom xD Dårlig forklart, men ja.

hva er gøy med å blogge? Ha lesere, få kommentarer. Litt forskjellig, men jeg synes det er gøy å lage design, svare på leser sprøsmål.

Hva synes du om meg? Du er en veldig snill jente, og en god venn. <3 Flink til å ta bilder og å lage header og design. Så er du en god venn.

Er jeg en god venn? Jaaa<3 Absolutt! :)

Hvem ville du tatt med til en øde øy? Aaaner ikke. Kanskje deg, for du har ofte mobilen i lomma X] Da kan vi ringe å bli henta. Yeah. Så kan vi spise kokosnøtter mens vi venter på privatflyet som henter oss. Yey.

Hva ville ditt siste ønske vært? 10 ønsker til. Så kan det siste av dem være 10 ønsker til, and so on.

Hva vil du savne mest fra barneskolen venner? Vet ikke helt, men det er kjipt å bli splittet fra jentene. :( Kanskje bråket til Sara iblandt, er blitt vandt til det. Blir så kjedelig uten. :/ Mehehe.Det var alle sammen. Husk at dere har fortsatt i dag og i morgen dag til å spørre. Så svarer jeg Onsdag kveld (tror jeg).

-Maria♥7 kommentarer

De snille blir alltid hatet

Hei!

En nesten random overskrift. Som dere sikker har kjønt, har jeg og Maria spørsmålsrunde hver for oss nå. Men har dere lagt merke til at, det er alltid de snille det skjer noe med? Som at foreldrenne dør, eller noe annet grusomt. Jeg føler at de nesten skjer dem for det meste. Eller hvis den persjonen har det vanskelig nok fra før av, så skjer det alltid noe verre. På skolen er det også litt sånn, at de snille er ukule.

 Ikke alltid da kanskje, men sånn føler jeg det da. Er lov med forskjellige meninger. Jeg har en dårlig nyhet, det var vist ikke nett i Danmark. Så får ikke blogga på 2 uker. Kommer til å gå dårlig for meg. Ikke med bloggen, for nå skal enderlig Maria få bære den tunge sekken. Haha, neida. Men jeg kommer til å savne det veldig.  Har laget en ny header, men kommer til å lage ny snart. Ble ikke så fornøyd med den:)


Hva synes du?

Charlotte<312 kommentarer

Skeptisk

Hei! Har ikke noe å gjøre, så jeg bare lager et innlegg om noe jeg kom over på nettet.

Jeg oppdaget altså reklame for et produkt. Produktet er et serum som visstnok skal føre til at øyevippene dine vokser, og blir lengre. Hensikten er iallfall at de blir lengre. Link til produktet:

http://www.iglow.no/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=2

 

Her er en liten bit av det som er skrevet på siden:

"Nyhet i Norge!
Nå kan du få lange og glamorøse øyenvipper på 3-6 uker. Påfør Long Lash serumet hver kveld som en flytende eyeliner og etter 3-6 uker er vippene dine garantert lengre, fyldigere, mørkere og sterkere. Rekker til ca 3 måneders forbruk. Kan også brukes på øyenbryn.

Når du synes du har fått et godt resultat kan du gå over til å bruke Long Lash 2-3 ganger i uken. Stopper du å bruke serumet vil det ta et par måneder før vippene er tilbake til utgangspunktet. Dette serumet er laget av naturlige ingredienser som vitaminer, peptider og aminosyrer. Det er paraben fri, så det er trygt for bruk rundt øynene.

Slik gjør du:

  • Fjern all makeup før du påfører serumet.
  • Legg en tynn stripe langs vipperoten (ikke for nær) og eventuelt nedre vippekant og øyenbryn. Vi anbefaler at du tar på serumet hver kveld, men det kan påføres både morgen og kveld. Ikke dypp penselen i hylsteret for å få mer serum. En omgang er nok.

Smør ikke for nær vipperoten og unngå å få inn på øyet. Skyll rikelig med vann hvis du får noe på øyet."

Det står at det ikke er bra å få det i øynene, så jeg er veldig skeptisk til dette produktet. Også koster det jo 500kr, og førprisen er 990, nesten 1000 kroner. Det er muligens sant, men jeg vil ikke ta sjansen. jeg erskeptisk!

Hva tror du om dette produktet?

 4 kommentarer

Spørsmålsrunde - 2 dager igjen.

Hei!

Jeg og Charlotte har blogget forbi innlegget mitt hvor jeg sa det var spørsmålsrunde. Og nå vet sikkert de færreste av dere at jeg har det. Haha. Så, ja. Bare å spørre! Elsker å svare på spørsmål når jeg ikke har noe særlig å gjøre. :) Stopper den på onsdag. Hurry, hurry!

-Maria♥

(Skriv helst spørsmålene deres i kommentarfeltet på dette innlegget, slik at det ikke er nødvendig for meg å rote gjennom hele bloggen og se etter nye kommentarer (med spørsmål) hele tiden. Hehe ^^)

 3 kommentarer

Dagens bilde - muffins | gårsdagens - blomst | morgendagens - himmel

Hei!

Tenkte i går og begynne med dagens bilde. Siden jeg mest sannsynlig ikke rekker i morgen, grunnet valpen, og heller ikke fikk gjort det i går, får dere nå 3 dagens bilder. Kos dere! =)

I dag - muffins:

Gårsdagens - blomst:Morgendagens - Lykke:Sånn. Da slipper jeg å stresse i morgen =) Har tatt alle selv forresten. Greit å si, for det kan hende at dagens bilde en gang blir for eksempel et animasjons humorbilde (som sikkert bare jeg synes er morsomme). :)


Hva syntes du om bildene? :)


Dere kan også bidra til "Dagens Bilde", bare link til et bilde du synes er morsomt, fint osv, så kanskje det blir ditt bilde som havner på bloggen? Om det blir deg, skriver jeg under bildet at forslaget er sendt inn av deg + bloggen din om du har. Gøy å se hva dere synes er morsomt og sånn også. :)

 

 

 4 kommentarer

Dyreplageri

Hei!

Idag har jeg egentlig bare kost meg. Har vært sol nesten hele tiden. Imorgen blir det litt shopping tror jeg. Kanskje jeg får tegnet litt på torsdag, hvis jeg finner noe jeg vil tegne. Tok noen bilder istad av noen sommerfugle++. Laster de inn på pc-en etterpå:) Så stay tuned. Har sett litt på animale planet dyreplitiet. Og jeg synes det er helt sykt at det går ann å gjøre sånt mot sine egene dyr. Bare forlate dyrene i et hus mitt på vinteren, eller slå dem. Sykt ass. De er jo helt forsvarsløse.


Hva mener du?

Charlotte5 kommentarer

So sad, so sad

Hei!

Sola lyser nå litt gjennom vinduet, men den forsvinner vel snart sånn som igår. Håper ikke det da:) Maria og jeg skulle egentlig finne på noe idag, men stakkaren har blitt syk. Så da får Maria prøve å bli bedere. Det betyr nok en dag med sløving for meg:) Får se om jeg får tatt noen bilder. Synne Elise og Pernille n, har vunnet konken. Jeg vet ikke hvem som skal få hvem, så tror jeg bare trekker lapp eller noe.Jeg har da spørsmålsrunde, så da er det bare å spørre i vei:) Snakkes


God bedring Maria:)

Hva skal du idag?
Charlotte6 kommentarer

Gøy å blogge på iPoden (...)

Gøy å blogge på iPoden, når det ikke er noe annet å gjøre. Bwahaha. Fortsett å spørre på spm runden, den varer helt til Onsdag. Med mindre jeg glemmer det...

Bildet er tatt med ipoden på purpleladida.com. Hadde ikke noe annet å gjøre for 5 minutter siden. Og soving er IKKE aktuelt! >:) jeg er sikker på at mamma kommer til å lese dette ikveld, så heii mammaaaaa! XD Hørte nettop at hun lo, men til min store skuffelse gjorde hun ikke det. En teit komiker som ikke var meg var det hun så på. På TV til og med. :( den komikeren er min nye fiende altså, sånn konkurranse.... Én kommentar

Spørsmålsrunde Charlotte

Hei!


Ligger jeg i senga, med Ipoden. Blogger fra den. Imorgen skal jeg få nye ideer til hva jeg skal blogge om, men nå tenkte jeg at jeg kunne ta en spørsmålsrunde. Taste krampe. Haha. Så da er det bare å spørre i vei. Veit ikke når jeg får svart på den. Kanskje mens jeg ligger i senga og sløvern. Blir nok en sånn dag imorgen. På tirsdag skal jeg på storsenteret. Får se om jeg får kjøpt noe der da. Så spør i vei. Blir ikke noe bilde, sorry. Tror aldri jeg ikke har hatt med et bilde i innlegg. Snakkes

Charlotte


4 kommentarer

Ny app

Heey! Akkurat nå driver jeg og tester den ny appen til blogg.no som gjør at jeg kan blogge på iPoden =) i morgen kommer sikkert dagen til å bli kastet bort til noe kjedelig og meningsløst som for eksempel soving. Blæh. Har vondt i halsen og mye annen drit nå. SKAL bli bedre til Tirsdag, for da skal vi hilse på valpen<3 (Det ble utsatt med en dag). Så ja. Om jeg er frisk nok, og ikke for lat så kanskje jeg står opp og går hele veien til telefonen og ringer Charlotte. Så spør jeg om vi skal finne på noe. :D Okey, dette innlegget var helt sikkert totalt idiotisk, men jeg bare tester ut appen egentlig. Men for å gjøre innleget litt mere morsomt (forhåpentligvis), skal jeg skrive innlegget (forkortet) en gang til UTEN og rette skrivefeil og den teite skrivefeilretteren til iPoden. Ha deeeeet x]

Vert! Akkuat nå driver jeg pg tester ut deb nye appen til blogg.no som gjør at jeg Jan blogge på iPoden min. Imorgen nøktern nok en meningsløs dag som å soveZ BLæh. Har vond i halen og mye snøen nå. Skalldyr bli bedre til tirsdag, for da skal vi Hilde på valpen<3. om je er ja nok finger kjegler ringer jeg Charlotte og spør om vi skal finne på noe. Ha deretter x]

Oy...
beklager skrivefeil i den ordentlige delen av innleget, men som dere ser er et litt vanskelig på iPod.
Bildet er forresten fra Knuthenborg, der hvor geitene var. :)

-Maria <320 kommentarer

Svar på noen spørsmål

Hei! :D

Jeg har desverre ikke fått så mange spørsmål, men jeg har fått noen. Så jeg har noe å svare på =)

faste blogger? - Tcmn og Andrea Badendyck =) Jeg leser Siljemy også, men hun har vært/er på ferie nå. Hender fortsatt at jeg stikker innom for å se etter oppdateringer. Jo, også leser jeg HildeChristina.com. Men den aller morsomste er Purpleladida.com (samme bloggeren). Absolutt verdt et besøk eller 10 =)

Hva syns dere om min blogg, og leser dere den fast? Bloggen din har veldig fint design, men jeg leser den ikke fast, så jeg kan nesten ikke svare helt på det spørsmålet. Den er sikkert kjempefin, da! Nei - jeg gjør desverre ikke det. ;) <3 Vet ikke om Charlotte gjør.

Hvorfor velger dere å være anonyme? Hmmm...Godt spørsmål, egentlig. Det er flere ulike grunner, men den største er vel at jeg ikke får lov. ^^ Jeg kan ikke svare på Charlottte's vegne. :)

Så, jepp. Det var de spørsmålene jeg har fått til nå. Setter stor pris på flere!! =D Bare spør!


Da har jeg sikkert fått understreket greit nok hvor mye jeg setter pris på at dere leser bloggen vår(love&hearts osvosv <3<3<3<3). Men jeg var litt slem og snakket på Charlotte sine vegne også >:)

(Husk at når en av oss har spm runde, har ikke nødvendigvis den andre =) Så Charlotte har spørsmålsrunde for seg, og jeg for meg. Iblandt har vi sammen også. ^^D God sommer videre, verdens beste lesere!!)

-Maria ♥

 4 kommentarer

Look a like

Hey!

Da jeg dro hjem fra Danmark, gikk jeg etterhvert lei av å se på bilskilt. Så jeg bestemte meg for å prøve å komme på to som lignet. Etter en lang stund, hadde jeg funnet et par:


Minner om at jeg har spørsmålsrunde, så gjerne send inn noen spørsmål! =)

-Maria ♥5 kommentarer

Finaly, it`s done

Hei!

 Da har jeg enderlig fått tegnet ferdig tegingen. Helt erlig er jeg ganske lei av å måtte tegne, men det blir nok mere tegning når jeg har fått hvilt fingrene og spissa blyantene litt:) Veit ikke helt hva jeg synes, det er jo andre forsøk da:)


Ja, hva synes du?
Charlotte4 kommentarer

Something I whis I never said

Hei!

Beklager at jeg ikke har blogge før nå, men har prøvd å få tegna ferdig tegningen.  Jeg ble ikke ferdig, fordi jeg ikke ble fornøyd med den i det hele tatt. Så har begynt på nytt. Lover at jeg skal tegne i hele dag. Jeg prøver så godt jeg kan, så dere får klare å vente litt:) Håper det går bra. Jeg tenkte jeg kunne vise dere litt hva jeg har kjøpt. Bruker nesten ingen ting til hverdags altså:)


Foundation fra Maxfaktor


Fra H&M


Pudder kjøpt i Malta. Bruker den som en higlighter. 


Under-eye Concealer fra Maxfaktor. Kjøpt i Malta.


Fuktighets krem fra Garnier


Neglelakk fra Isadora

Hva synes du?

Charlotte13 kommentarer

Spørsmålsrunde

Spør i vei! =)

 ... Ingen kommentarer

Sånn i fartaOy...Takk♥ Dere er de beste, skal prøve å ordne en konkurranse til dere snart =) Men Charlotte holder jo på med en, da ^^

 6 kommentarer

Innkjøp fra Danmark =)

Heeey!

Nå skal jeg vise dere tingene jeg kjøpte i danmark. Noen var lagt i vaskemaskinen, så de fikk ikke bli med. Men jeg forklarer hvordan de ser ut. Men bare sånn at dere vet det, så aner jeg ikke hva mye av det kostet i Norske kroner, så jeg skriver DKK istedet =) DKK=Danske kroner, for de som ikke visste det ;)


Crazy outlet - 99 DKK

 


Friis & Company - 500 DKK

 


Bikinitruse fra femilie(t?) - Aner ikke hva den koster. Måtte bare ha den under badebuksa så jeg slapp å gå med vanlig truse under den XD
Sisters Point - 200 DKK

 


Noa Noa - 50 DKK (pr. par)

Ja, litt mange bilder av ett par sko...De kostet iallfall 50 DKK de også =) Brukte altså da 100 DKK på to par sko.


Så var det den grønne T-skjorta som det stod "Knuthenborg" på, i altfor stor størrelse. (Da er den god å ha på XDD), en knæsj blå badeskjorts også en blårutete bikini. Den knøsj blåde badeskjortsen kjøpte vi også bare sånn for å ha en, for de to jeg hadde med meg gnagde så fælt. Men nå må jeg snart dra, skal hente lykke. Skrivefeil får bare bli.


Så vil jeg i samme slengen anbefale maskaraen som heter eyedeal og er fra Gosh. Gosh er så vidt jeg vet dyrevennlige, så hurra! Her er et bilde av den:-Maria ♥

 


4 kommentarer

Love Hope Trust...

Hei!

Da har jeg og søs hatt vannkrig:) Her er noen bilder:


Love


Love Hope Trust


Jeg skal vise dere den siste tegningen av Justin så fort jeg blir ferdig:)

Hva synes du om bildene?

Charlotte13 kommentarer

Why do you have to be like this

Hallo!

Alt jeg vil denne sommeren, er å skape nye minner, ha det gøy. Kunne være meg selv, å slippe alt som har med skole å gjøre. Jeg vil ikke tenke så mye på ha hva andre mener om meg. Jeg er klar for at nye venner skal skrive et par sider i livet mitt. Ny inspirasjon til nye ting. Ny musik, og kanskje finne på noen danse trinn. Rett og slett bare kose meg, og sette pris på livet. Man lever bare en gang som jeg har skrevet om i et annet innlegg:) Skal til Danmark om en uke. Ikke vær redd, det blir blogging derfra:) Snakkes.


Enig?

Charlotte10 kommentarer

Bilder fra Danmark

Hei!

Først og fremst, WOW! 22.plass på bærumslista, det er bra. Love you<3<3<3 (overdrevent spam...again...) Så, ok. Jeg er skikkelig sulten nå, så jeg får kaste inn bildene, og løpe opp. Det tar bare ti millioner år å laste de over på pc-en. Okei, de er ferdig nå. Here we go:


Eneste redigerte bildet.Stranda vi var på. 2 mil lang sandstrand. Digg. Men som dere ser var været drit noen ganger. Fikk badet en del da....Enda et bilde av stranden. Skulle tatt et bilde bortover også...I didn't.


Vi bodde i sødæblevej 10 forresten. "Velkommen" skiltet (bilde lengre opp i innlegget), hang ved siden av døra. Om dere søker på google bilder etter "Marielyst strand danmark", kan dere se litt mere av stranden også.


Rakk ikke ta bilde før vannet tok skriften :((Nesehorn i knuthenborg. Verdens fineste dyrepark. Kjøpte en sånn veldig oversized t-skjorte der. Mange størrelser for stor XD Legger ut innkjøp fra danmar senere sånn btw =)


Var en sånn mann som hang i sånn paraglaider ellerno'. Mon tro hva han tenkte når hele familien på 4 stod og glante på han. Hahaha.Kul kamel. Andrea tok de fleste av bildene fra Knuthenborg, siden hun hadde speilrefleksen.


Denne tigeren hoppet faktisk og stod sånn på to bein og prøvde å knuse glasset for å komme inn til der vi menneskene stod og så på den. Han ville tydeligvis spise en mann, for det var bare forran han den prøvde å knuse glasset. Skal kanskje legge ut bilde av når den "hopper", kanskje video også. Andrea fikk gjennskinn siden hun hadde blitz. Vi aner ikke hvordan man skrur den av. Mehehehe.

Må spise nå. Sorry skrivefeil. hasta la vista eller noe. :D


-Maria♥ 


12 kommentarer

Sun, I love you:)

Hei!

Idag er sola på besøk:) Det liker vi. Er i veldig godt humør idag. Det kan også ha noe å gjøre med at vi er 22. plass av blogger i Bærum:) Det er bare å takke dere fantastiske lesere. Idag skal jeg nok sole meg, å lese boken jeg har lånt:) Skal få tegnet den siste tegningen også. Nå har jeg faktisk hørt litt på Erik og Kris. Lenge siden. Igår så jeg på Street dance (danse film). Anbefales hvis du liker ballet eller hip hop. Det er vel mest hiphop der da:) Tar nok noen bilder idag også. Husk konken da, snakkes:)


Er det sol hos deg?
Hva skal du idag?

Charlotte6 kommentarer

Kom du videre i konken?

Hei!

Her er de som er videre i konken:

Anne sofie

Synne Elise

Pernille n

anneheartit

Grattis:)

Her er spørsmålene:

Liker jeg  R&B musik?

Hva slags dans liker jeg å danse?

Når har Taylor Swift bursdag?

Har Cody Simpson vært i Norge?

Hvem blogger jeg med?

De fleste svarene finner du på bloggen:)


Kom du ikke videre? Du har fortsatt en mulighet hvis du klarer å svare riktig på alt sammen:)

Charlotte
7 kommentarer

Tilbake fra Danmark

Hey!

Nå er jeg (Maria) hjemme fra Danmark, og det første jeg gjorde var selvfølgelig å løpe til pc-en og skjekke bloggen. Og WOW! Vi har 156 lesere!!!! Charlotte=Supermann, nei superdame. Er det mulig? Jeg=Dårlig blogger :(, burde virkelig skjerpe meg i bloggveien. Så ja, jeg har altså sittet i omkring 8 timer i bil...boring. I natt har jeg så vidt sovet, for jeg er så solbrent på ryggen at jeg ser ut som en flådd, nygrillet høne. Vakkert. Jeg sover jo også på ryggen, så med solbrent rygg endte jeg opp med å sove på magen. Det er ubehagelig, det. Skal poste bilder snart, men i morgen skal jeg i bursdag til en i familien. Søndag har jeg ingen planer, og mandag besøker jeg valpen vi skal få(♥). Jeg tror vi har bestemt at den skal hete Simba. Naww♥ Skal ta bilder av den (forhåpentligvis), og legge de ut på bloggen.


Hunden vår skal se ut som denne, samme rase iallfall. Farge også faktisk. =)


En annen ting som sjokker meg litt er disse tegningene og bildene til Charlotte. JB-tegningene ser ut som bilder, og fotografiene hennes er proffe. Hoho - Charlotte er flinkflink. =) Jeg får vel lese kommentarer, jeg da. Liker å gjøre deg Cx. God sommer videre!! ☺

-Maria ♣ (Tenkte det ble for mange hjerter, så puttet inn denne istedet XD)6 kommentarer

Tegninger av Justin Bieber

Hei!

Nå har jeg blitt ferdig med to tegninger:) Tror jeg skal tegne en til av justin. Her er de:


Dere ser ikke skyggene så godt da:)

Can`t help but wait

What to do

Yeah 3x

Don`t wanna go home


Kommer nok til å gjøre denne litt bedere:)
Nå er det siste sjanse til å gjette på hvilken sang.

Hva synes du?

Charlotte
14 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits