Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

I smiled for you

Dear ....!
I smiled to make you happy, but realy I am just afraid and sad. I do not want you to feel that it is your fault. I do not know how to tell everybody about the things going on. Please, just let me handel this alone. I will realy not want you to feel like you have to support me on this one. So I hope things will be as it used to be soon. I am afraid that i not will be ther for you for the next days, but i will be back soon. Love from me:)

Tumblr_lrpqwntfhy1qae0cdo1_500_large
Fikk bare litt lyst til å skrive dette. Mener ikke at det er noe nå altså:) Jeg har hatt og kommer til å ha en blogg pause til jeg blir litt mer "happy" for å si det sånn. Høsten gjør at jeg ikke kommer på så mye positivt å skrive. Og da føler jeg ikke at jeg skal skrive noe.

Gleder du deg til snø?

Charlotte5 kommentarer

Dagens bilde/kollasj

Var ute og tok disse i stad, og noen flere. Såååå laget jeg en kollasj! Har veldig dårlig tid til blogging om dagen. Dessverre. Beklager :(Hva synes du?

-Maria ♥

 ... Ingen kommentarer

Hvordan laste ned sanger gratis til iPod?

Trinn en: Gå til http://www.youtube.com/

Trinn to: Søk opp sangen du ønsker å overføre til iPoden din, trykk på et av alternativene og kopier URL- en (adresse linken i søkefeltet nesten øverst i nettleseren din). Når du har dratt musen over så URL - en bli blå, trykk ctrl + c. Eller høyreklikk og velg "kopier".

Trinn tre: Gå inn på http://www.video2mp3.net/


Trinn fire: hvor det står "Enter the URL of the video you want to convert to MP3" (du må kanskje bla litt ned), under der er det en vit linje, klikk på den og trykk ctrl + v, eller høyreklikk og velg "lim inn". Trykk "convert" og vent. (Før du trykker "convert" kan du trykke på "high quality":

"Convert"-knappen er den du ser litt av nederst på bildet, men det stopper litt lengre ned.

Trinn fem: Når sangen er lastet ned, venter du til en liten firkant kommer opp. Klikk en gang på den, og deretter på "OK".
Av og til kommer det opp en helt annen side på en måte, hvor det er en sekundteller i øverste, høyre hjørne. Vent til den har talt ned og klikk på linken som kommer opp når nedtellingen er ferdig.

Trinn seks: Nå har du kommet til at flien lastet over på PC-en din. Når du har fått den lastet ned, får du opp en rute med en liste over ting du har lastet ned. Øverst er sangen du lastet ned nå. Høyre klikk og velg "open map with this file" (eller noe).

Trinn sju: Når dette er gjort, åpner du iTunes og velger "min musikk". Deretter drar du filen fra mappen, og over på listen med dine sanger.

Trinn åtte: Høyre klikk på "*navn*'s iPod" og velg "synkroniser". Vent til synkroniseringen og sangen er ferdig overført! :D

 
...Dersom du skal ha flere sanger, gjentar du prosessen. Pass på at (den hvite) ledningen til iPoden din alltid er koblet til både iPoden og pcen.

-Maria14 kommentarer

On my way home

Har vært på en lang ride tur. Hilste på Maria og Synne på turen. Hva synes dere om tattovering. Alle som har tatt en tattovering for lenge siden, sier at de angrer. Jeg synes vel egentlig ikke at det er så veldig fint. Du kan jo ikke få den bort igjen. Det er et merke for livet. Fikk lyst til å redigere et bilde:

Hva synes tattovering?

Charlotte4 kommentarer

InspirasjonTumblr_lrpx1uo4521qb4bwdo1_500_large

1032446-10-1316287431173_large

Tumblr_lrw7g27gs01r080j0o1_500_large

Tumblr_lrovwchnx51qcsmhlo1_500_large

Digger disse bildene.

Hva synes du om bildene? Et du likte best?

Charlotte6 kommentarer

Et morsomt bilde

Hahaha, se hva jeg nettop lagde på paint:

Min mening:Hehee....^^

 

-Maria ♥... Én kommentar

Er det ikke litt rart.....

 

5269463618_bf13f9d95b_z_large

 Hva vi gjør for hverandre? Noen er vi klare for å ofre livet for. Mens noen blir lakt langt bak hode. Vi kan gjøre noe for hverandre som ikke er så vanskelig, men som har stor betydning for personen du gjør det for. F. eks. Si at du har savnet hun/han etter en lang stund. Eller rett og slett bare si hei. Jeg blir i hvertfall i utrolig mye bedere humør av det.  Vi gjør utrolig mye rart for hverandre.

Har du gjort noe for en venn?

Charlotte... Ingen kommentarer

Dagens morsomme bilde

Hei!

Tenkte jeg bare skulle poste et bilde, ja - jeg er i live. Litt druknet i skolearbeid, men ellers ok.


Jeg har dårlig humor, ja.

 

-Maria ♥3 kommentarer

Genser fra fokiwa.se

Hei!

har såååå lyst til å kjøpe denne genseren:

Syntes ikke den var så utrolig fin i denne fargen, så vil ha rosa istedet. Den koster 289 kroner.^^

Hva synes dere?


-Maria ♥2 kommentarer

Cody med ny CD

6167628273_52e8704840_z_large

Hei!

Cody simpson har kommet med cd. Men jeg tviler på at den kommer til Norge med en gang. Tror også Demi Lovato har eller skal komme cd snart. Enderlig kommer det litt ny musikk, etter en hel sommer med gammel musikk:)

 Hva synes du om Demi og Cody?

Charlotte2 kommentarer

Some thing new


Bik bok // 399kr.

Igår så føk pappa og jeg ut til storsenteret, fordi han måtte ha noe på Trygge rom. Men det som var bra med det, var at jeg fikk kjøpt denne genseren. Den er fra Bikbok og er utrolig god. Kjempe fin å ha nå som det begynner og bli kalt ute:) Var i flere farger, men jeg likte den best i grå og besj. Kjøpte den til slutt i besj. Er ny favoritt i skapet.

Tycks?

Charlotte6 kommentarer

Snow and winter+ Taylor Lautner

Tumblr_lrrlekknmd1qch30go1_500_large

Jeg er så lei av høsten og kulden. Nå vil jeg heller ha snø, så det blir lysere. Jeg orker ikke det triste som følger med høsten.Varmen er det lenge til jeg kan føle igjen, men jeg får bare prøve og ikke hakke tenner gjennom hele vinteren.

Det er premiere på:

 

Skal helt klart se den.

Hva gjør du på fredag?

Charlotte6 kommentarer

Innkjøp fra lørdag

 

Hei!


Kjøpte meg et par sko på lørdag. De kostet 700 kr og er fra Bianco :)


Utrolig stygge bilder, men dere får ihvertfall se skoene ^^

Så kjøpte jeg en genser fra Napapijri:


utrolig dårlig bilde #2Det er denne, bare at jeg lukker igjen den halsen. Genseren kostet 1200 kr på en butikk som heter "XO" eller noe, den er for både gutter og jenter. Bildet er fra google.

Det var egentlig alt jeg skulle vise dere :) Merker jeg skriver ufattelig dårlig nå, men jeg er trøtt. Veldig trøtt. Tror jeg lager et til eget innlegg hvor jeg viser bedre bilder av genseren.

 

-Maria ♥

Jo forresten, dagens bilde på lørdag ble bilde nr. 2 :)


Det der

 4 kommentarer

Seiler snart avgårde

Tumblr_lr7cugfklz1qfdig2o1_500_large

Hei!

Nå er regner det så mye at det er helt utrolig.Tror snart huset seiler avgårde. Jeg er utrolig sliten etter dagen. Men det får man bare tåle. Kanskje det kommer en konkuranse. Lover å blogge mye mer imorgen. Har bare gjort så mye idag. Beklager.

Vil du ha konkuranse?

Charlotte3 kommentarer

Kuer

Hei!

Skal snart skrive innlegget med skoene og genseren, har sittet med lekser i 100 år nå. Heh, tenkte å vise dere noe latterlig idiotisk, særlig deg Ingrid - som elsker sånt. Det vet jeg, og Karianne.

HAHA! Morsomst i verden ^^

 

-Maria ♥3 kommentarer

Kanin og elefant tegning


Nå er de helt ferdige:)

Hva synes du?

Charlotte16 kommentarer

Innkjøp

Hei! Denne isen var kjempe god.Nam....

Bikbok
Kjøpte denne på fredag. Er kjempe fornøyd med den. Den er marine blå.

Hva synes du om genseren?

Charlotte2 kommentarer

Hvilket bilde?

Hei!

Jeg aner ikke hvilket bilde jeg likte best, så jeg vet derfor ikke hvilket som er dagens heller. Så dere skal få velge! her er de to bildene:


Nr 1.

&


Nr 2.

Så....hvilket er finest? :D                                                                                                                                              Har forresten kjøpt meg to nye ting i dag, kan sikkert vise de til dere senere.

-Maria ♥3 kommentarer

Helgens kjendis

Hei!

Nå er det vell på tide med helgens kjendis. Her er de dere kan velge.

Hva skal du i helgen?

Tumblr_lrmcnifbku1r2fcjzo1_500_large

Selena Gomez

Boys_581x387_large

Ulrik Munther

X_ce904a75_large

Taylor lautner

Som foresten hadde premiere på den nye filmen abduction.

Tumblr_lq8bvjnc2c1qbitwto1_500_large

Joe Jonas

Tumblr_lownqoedil1qk8y6bo1_500_large

Og Miley Cyrus

Så hvem skal bli helgens kjendis?

Charlotte9 kommentarer

Some photos


Sitter nå og koser meg med topp. 

Her er bildene jeg lovte.Hva synes du?

Charlotte7 kommentarer

Ukens blogg

Hei!

Ukens blogg ble...mygloriouslife.blogg.no. Grattis til deg. Kjempe bra blogg med fine bilder og bra innhold:) Jeg liker bloggen veldig godt:) Ta en titt. Håper du ble glad.3 kommentarer

Ukens blogg

Tumblr_lrh18trkj71r38cwro1_500_large

Hei!

Nå skal jeg ha ukens blogg. Trekker ut fra kommentarene. Så hvis du vil bli ukens blogg, er det bare og kommentere. Jeg lover og lese bloggen hver dag så lenge du er ukens blogg. Jeg vil si ifra når du ikke er ukens blogg lenger:)

lyst til å bli ukens blogg?

Charlotte18 kommentarer

Sticks and stones

Ulrik Munther

299470-8-1309917008039_large

Mg_2621_redigerad_web_145569355_large

Hei!

Tenkte jeg kunne komme med et musikk tips.Ulrik Munther. Han har en utrolig fin stemme. Enderlig kommer han med CD. Sticks and stones og Alburn road er mine favoritter nå. Han er virkelig vært å skjekke ut. Sitter og hører på han nå. Og han er svensk, så ikke så langt unna. Han har bare blitt flinkere og flinkere. Jeg digger musikken hans, kanskje du også gjør det?

Likte du han? Charlotte

6 kommentarer

Klarer ikke velge header

Hei!

Kan dere være så snille å si hvilken header som ble finest? Jeg klarer ikke velge.Hvilken skal jeg velge?
Charlotte8 kommentarer

I will miss summer 2011, because i had so mutch fun this year. I miss the summer all ready.

Hei!

Det bare høljer ned her med regn:( Håper det slutter snart, for jeg skal ri snart. Men det ser ikke sånn ut. Gud, som jeg savner sommeren nå. Blir nok en chille dag idag, bortsett fra at jeg må gjøre ferdig noen skole greier. Også er det robinson idag. Sånn her blir det vell snart over alt nå:


Blogges litt senere:)

Charlotte2 kommentarer

En kollasj

Hei!

jeg er syk nå, og har ligget i senga til litt over syv i kveld. Sier det meste. Var ute litt først, men jeg føler meg ikke sånn kjempe bra. Tenkte jeg skulle vise dere en (ikke så bra laget) kollasj, med bilder jeg er fornøyd med. Det er visst mange som er forkjølet nå, så til de av dere som er syke vil jeg hilse god bedring til :))


Hehe, nederst til venstre er en gammel kollasj, så de bildene er litt mindre. Poenget var å vise frem mange bilder. Kollasjen i seg selv ble helt forferdelig. ^^

 

-Maria ♥2 kommentarer

Kanin tegning ++

Hei!

 Nå har Pernille og jeg gjort en nabo tjeneste. Vi har nemelig satt opp dette parkering forbudt skiltet.

 Det har vært noen som har brukt fotball banen til p-plass. Og det ødeleger jo gresset. Og det blir bare gjørme igjen.


Her er et bilde av tegningen:

Kan du se hva det er?

Charlotte/Pernille:)10 kommentarer

Flink jeg er

Hei!

Nå har jeg tatt meg en joggetur. Var deilig det. Jeg er ferdig med tegningen, så den kommer etter at jeg har fått spist litt. Det er utrolig fint vær idag, for en gangs skyld. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag, men det høres ut som jeg må hjelpe  til med litt her hjemme. Kom snart tilbake:)Hva skal du idag? Hva tror du jeg har tegnet?

Charlotte4 kommentarer

Nytt design

Hei!

Som dere sikkert ser, er det nytt design på bloggen. Men headeren skal bli bedere, den er bare for øyeblikket. Vet at den ikke er helt skarp. Så hva synes du om det nye designet?

Tycks about it?

Charlotte7 kommentarer

Pc i norsk timen

 

Hei,hei<3

Nå står vi ved pc-en. Bedere enn å sitte stille på en stol og kjede seg:) Men det var fordi jeg ++ var ferdig med en oppgave. Til helgen skal bloggen komme først. <3 Slutter snart, blogger når jeg kommer hjem også. Kanskje dere får se en tegning. Vet ikke helt om jeg blir ferdig idag men. Så stay tuned.

ses<3

Charlotte

-blogges-... Ingen kommentarer

Utrolig kjipt

Utrolig kjipt å se bladene på trærne blir mer og mer røde, og is som legger seg på bakken og på vinduer. Luften som blir skarpere regnet. Det er kanskje noen som liker det, men jeg føler at det bare er trist. All sommer gleden forsvinner, og man tar frem jakka. Jeg får mest glede når sola varmer, og man kan kose seg ute. Men nå står høsten for tur, og alt blir kaldt. Jeg er ikke noe særlig fan av vinteren. Snø og kulde er ikke jeg noe begeistret for.

Jeg er tilbake, men jeg hadde lyst på en måte å begynne på nytt. Uten å starte en ny blogg. Så jeg håper dere begynner å lese bloggen vår igjen:)


Liker du høsten?

C3 kommentarer

7. Oktober - Dagens bilde

Hei!

På tide med dagens bilde:

 
Savner deg mere enn ord kan beskrive :( ♥♥♥

 

Jeg poster morgendagens bilde i dag, greide selvfølgelig å trykke feil. I tillegg tenkte jeg å poste det i dag, siden lekser tar 99,999999% av tiden min. Snakkes!

-Maria ♥2 kommentarer

Dagens bilde

Hei!


Dette er dagens bilde, hehe. Har en annen versjon av det også:


Redigert i Photoscape.

 

-Maria ♥... Ingen kommentarer

Totalforandring av bilder med Photoscape.

Hei hei!

Som nevnt i forrige innlegg skulle jeg skrive et innlegg til. Dette skal handle om bilderedigering, og hvordan et bilde kan se ut. Før og etter redigering. Programmet jeg bruker, vet de aller fleste av dere. Til de av dere som ikke vet det (noe dere bør, når det står i overskriften, og i innleggene mine med bilder), så er det Photoscape. Beklager for at jeg ikke fikk satt dere direkte til hvor du kan laste det ned, men jeg er ikke helt sikker på alle sidene, og vil ikke gi dere virius.

Photoscape er et bilderedigeringsprogram du bruker til å...redigere bilder. Sier seg selv. Når du kommer inn på Photoscape, ser det slik ut:


Google

Når du har valgt hva du ønsker å gjøre med bildet ditt, klikker du på den tilpassende menyen (mulig jeg tar feil, for jeg bruker alltid den øverste, altså "viewer". Har så vidt sett de andre). Når du kommer inn på "viewer", ser det slik ut:

Google

Så er det bare og prøve seg frem! (Avbryter her, for jeger så sinnsykt dårlig til å forklare)

Men, uansett. Her er de før og etter bildene:


Før


EtterFør


EtterFør


Etter

-Maria ♥

Og ja, jeg er klar over at bildene forsvinner på siden, men so what.... Én kommentar

Regn, regn, pell deg vekk.

Hei igjen!

Liiiiiitt lenge siden sist, men jeg mener...hvem bryr seg? Neida, det har vært litt mere fokus på skolen i det siste, og som alltid kommer jeg nesten forsent hele tiden. Det er SÅÅÅ irriterende og nermest løpe til skolen fordi du har dårlig tid, gud jeg blir gal.

Som du sikkert ser på overskriften, er det masse regn. Jeg er i Norge, i hvertfall. Det er sikkert og visst. Jeg tok noen bilder, og mappen til bildene kalte jeg "Rain, rain and so on. + Rain". Haha, ikke spesielt rart heller. Nesten alt var fra regnet. Jeg var nettop ute og tok enda flere, så tenkte å vise dem til dere:


Dette er et gammelt bilde, så det har jeg ikke tatt i dag. Det bare ble med liksom. :)


Uredigert.


Redigert i Photoscape,


Redigert i photoscape, dette er fra Lørdag.

Det var alt jeg ville si for nå, skal skrive et til innlegg. :)

 

-Maria ♥... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits