Om meg Instagram Ukas Blogger jeg leser Foto Mote

Redigerte bilderTumblr_ltdfwv1aiv1qiilewo1_400_large

Hva synes du?

Charlotte5 kommentarer

Så trist, så trist...

Hei!

Var nettop og så litt på finn.no på kaninunger, kattunger og sånn. Så kom jeg over noe som irriterer meg grenseløst. Se her for eksempel:


Se så billig! Tenk hvem som kan kjøpe denne kaninen, og mishandle den eller hva som helst. Selvsagt kan den komme i trygge hender også, men dyr som gis bort eller selges veldig billig er mere utsatt for å komme til et fælt hjem og bli mishandlet. Det er så utrolig trist! Bare å selge et liv, er jo litt trist i seg selv, men å selge en kanin for tjuefem kroner, det synes jeg er feil. Uff, uff. Samme med kattunger og sånn, det er ikke så mange som selger huder så billig, men et hvert dyr skulle kostet minst 200.


Er så i mot det at det går rett og slett ikke an! :(

Det er selvfølgelig noe helt annet om du har en venn eller en venninne og gir en gratis til henne, men å gi dem gratis på nettet...

 

-Maria ♥

 

Hva synes du om å selge billig, eller gi bort gratis dyr på internett?3 kommentarer

Mine favorittfilmer

Hei!

Har tenkt å lage et innlegg om mine absolutte favorittfilmer. Jeg har veldig lyst til å se the human centipede (kanskje), paranormal-activity filmene (kanskje, ihvertfall), halloween-filmen(e), Fredag 13. og skrik 1-3. Så lager sikkert innlegg om dem en gang også, men nå skal jeg nevne mine favorittfilmer fra filmer jeg har sett, så ja..

Film nr. 1, skrik 4.


Dårlig bilde


Denne filmen har jeg omtalt før [ X ], så dere husker sikkert at jeg nevnte at jeg likte den veldig godt.

"Donald Duck-politiet i Woodsboro er dummere enn noen gang, og man frykter mer for deres liv enn for ungdommenes. Det blir også for tåpelig at ungdommene koser seg med skrekkfilm-maraton bare dager etter at bestevenninna deres blir drept.

Det er ingen spor av traumer, sorg, eller sjokk. Følelser som kanskje ville vært naturlige i denne sammenhengen."

- Filmpolitiet.

Men dette trekker likevel ikke på filmen generelt, så sånn sett vil jeg gi filmen en sterk 6-er.

 

 

Film nr. 2: Panic room

En mindre skummel film, men ganske spennende. Ikke helt en film jeg vil se dersom jeg skal skremme vettet av meg, for å si det sånn. Den er veldig bra, men ikke spesielt skummel. Ikke skummel nok.

Karakter 4+

 

Film 3: The messengers

Så langt er dette min favorittfilm nummer 2. Rett etter skrik 4. Den er _utrolig_ spennende, akkurat når du ser på den er det i bunn og grunn litt scary, men mest spennende. Liker den kjempegodt!

Jeg så denne med Charlotte, som tydelig er glad i å skrike. Noe som freaker meg litt ut, når det er sykt spennende, og Charlotte gjør meg mere redd en filmen. Charlotte, det er skummeeeeeeeeeeeeelt..^^

 

film 4: Deep blue sea

En film jeg anbefaler alle, absolutt!Charlotte og jeg så denne filmen i 5. eller 6. klasse. Den er langt mere spennende enn skummel, mener nå jeg. En kjempebra film, men ikke spesielt skummel. Sykt spennende!

 

Hadde egentlig tenkt å skrive om flightplan også, men jeg får begynne på lekser. Beklager, har ikke tid..:(

Snakkes! ♥

Filmene er ikke satt i rekkefølge etter hvilke(n) jeg liker best.

Bare sånn at dere vet det, så liker jeg ikke bare skrekkfilmer, det er bare de jeg liker best. Komedier for eksempel er også noe jeg liker godt.... Ingen kommentarer

New hair cut

Hei!
Har klippet meg idag. Øvd så godt jeg kan til framføring som jeg skal ha imorgen. Jeg ble veldig fonøyd med hvordan håret mitt ble. Jeg kan vise et bilde imorgen. Skal se om jeg får tegnet bilde nr. Tre imorgen. Hvis jeg får tid da;) Natta, eller hva det blir for dere:)... Én kommentar

Stier fører ikke alltid dit du håpet at de skulle føre deg

Tumblr_lqu9nm5r541qfb4ujo1_500_large

Tumblr_lkjbymuwx01qfj28ko1_500_large

Hei!

Er utrolig lei av alle prøvene. Til nå har jeg hatt fire prøver hver uke. Da blir det øvinger hver dag. Men det kjipeste er når du har sittet hele dagen og øvd til prøven, og så glemmer du alt eller bare ikke får det til. Nå sitter jeg og trøster meg med musikk mens jeg øver til prøve og engelsk framføring. Buhu, men nå får jeg sikte meg fram til Jula:) Det høres ut som tentamen i norsk før jul ikke blir så ille som jeg trodde.

Har du fire prøver i uka?

Charlotte12 kommentarer

LOVERDOSE

Syntes de var utrolig søte


Den lukter kjempe godt:)

Mamma kjøpte dette til meg på båten.

Like?

Charlotte7 kommentarer

Inspiration of dogs

Tumblr_ltdblyebs41qiyom6o1_500_large1

Tumblr_lt6r9ysaxo1qbxpeso1_500_large2

Tumblr_lrsfd26fjh1qh7xvco1_500_large3

Tumblr_lt9xodhlko1qfvwaoo1_500_large4

Tumblr_lt2c7on0z31qj7dano1_1280_large5

Tenkte jeg kunne finne noen bidler jeg hadde lyst til å tegne. Men jeg har ikke peiling på hvilket bilde. Please:)

Tror ikke jeg har tegnet en hund og blitt fornøyd med den. Men her er en ugle jeg tegnet for en stund siden.

Tegningene blir aldri helt like som bilde. Har du noen tips?

Hvilket bilde skal jeg tegne?

Charlotte8 kommentarer

Alle føler seg ensomme

Tumblr_lf4bhgaio41qdefj2o1_500_large

Alle føler seg ensomme en gang. Men noen mer enn andre. Man kan føle at ingen vil snakke med deg, men egnetlig prøver de bare og la deg få være i fred. Det er heller ikke lett og være en god venn. Men det er grusomt når du har det vanskelig, og ingen vet noe om det. Det er for vanskelig å fortelle om det, men du vil snakke om det. Du blir bare sittende på rommet ditt helt alene, og tenker på hvordan det hadde vært hvis det bare ikke hadde skjedd deg noe. At livet hadde vært enkelt.....

Tumblr_lrn4l59yh21qdakkco1_500_large

Har du følt deg ensom?

Charlotte3 kommentarer

New shoes and photoes
Lacost sko//1000Kr.

Kjøpte disse på Verket istad. Måtte jo ha et par vinter sko vet du. Her er også noen bilder:Synes?

Charlotte3 kommentarer

Deig, eller suppe om du vil

Herregud, æsj ^^ Emilie og jeg baker, fyttikatta. Jaja, gleder meg til resultatet. Heyho!

-Maria... Ingen kommentarer

Planene for dagen...

Tumblr_lsfc4cxhrc1qztytco1_500_large

Tumblr_lszofusdnq1r3u8jto1_500_large

4251789393_4d4a84a52d_z_large

Hei!

Nå stikker jeg. Skal ut å ta noen bilder og noe annet etter det. Kan forterlle når jeg er tilbake. Jeg har litt dårlig tid så la bare ut noen bilder.

Like?

Charlotte

 ... Én kommentar

Just another day in this life...


I gonna love you like I never been broken. I gonna say it like it never been spoken.

Kan ikke si at jeg er en grunn nå. Vet ikke hva jeg føler lenger. Kanskje jeg bare trenger en pause fra livet egnetlig. Men det er det ikke en mulighet til. Jeg er nøtt til å kjøre igjennom, uansett om jeg vil eller ikke. Kan ikke stoppe tiden. Det vil uanset følge meg hele veien. Til jeg kommer til at jeg angrer på alt. Men man må stoppe og tenke at ikke alle har hatt muigheten til å leve hele livet ut. Lev livet mens du har sjansen. Sånn at når tiden kommer til å si hade til dette livet, kan du forlate med en god følelse og minner. Stay strong.

Gadd du å lese alt?

Charlotte6 kommentarer

Film anbefaling - Skrik 4

Hei!

Lenge siden sist, igjen..Tenkte jeg skulle komme en filmanbefaling til de av dere som liker skrekkfilmer. Jeg så halve Skrik 4 sammen med Ingrid og Charlotte i dag. C måtte hjem, så vi ser resten en annen dag. Den var sykt spennende, garantert den skumleste og beste skrekkfilmen jeg har sett så langt!

Som sagt så vi bare halve, men etter kort tid hadde vi allerede sett en hel haug av folk bli drept - så hele filmen er spennende fra sekund 1! Den starter med et dobbel mord, og enda et. Så den er utrolig spennende hele veien. Anbefaler virkelig!

 

Tenkte jeg skulle legge med dagens bilde:

 Skal klippe bort det tullet i nederste venstre hjørne, men gadd rett og slett ikke nå.

 

-Maria ♥... Én kommentar

And the birds sings out loudFikk ikke gjort det igår. Beklager, men det ble en tur til familien som jeg ikke viste om. Sitter å hører på de nye sangene til Demi  lovato. Vet faktisk helt hva jeg synes om dem, men de er ikke dårlige. Men disse to liker jeg: Demi Lovato feat Iyas Your my onlye shorty og Lightweight.
Tumblr_lrugapzkok1qzcq0co1_500_large

Hva synes du om Demi?

Charlotte... Ingen kommentarer

Fuglene kom nesten inn døra

Hei!

Flinke meg har sittet med lekser i høstferien. Nå håper jeg virkelig at alt sitter til prøvene. Skal vise dere bilder av noen fugler fra hytta, som jeg fikk ( etter en lang stund med tolmodigehet) til å spise brødbiter fra fanget mitt. Har ikke fått lasta bildene opp enda. Så får vel si god natt til imorgen. Er ferdig med blogg pause tror jeg;)

Hatt en god høst ferie til nå?
Charlotte3 kommentarer

Dagens bilde


Tatt med iPod, har kjempedårlig tid!

 

-Maria ♥4 kommentarer

Bilder fra Beitostølen

Hei!

Skulle vise dere noen bilder fra Beitostølen, så...da gjør jeg det :)


Jeg er macho :)))))))


Jeg har forresten funnet en ny måte å redigere bildene mine på, oh yeada.


Overraskende nok, rakk jeg å ta et par bilder av en gresshoppe! Ganske kult, men de ble litt uklare:


Skal vise dere flere senere :)

 

-Maria ♥

 5 kommentarer

Ånei...

Hei!

Lenge siden sist, alt for lenge. Huff, tenkte jeg skulle poste et innlegg sånn for å gi litt livstegn. Har vært i Beitostølen fra fredag til i går.

Så oppdaget jeg noe forferdelig; venstre del av kroppen min har fått en forbannelse. Sånn seriøst (neida) (joda)..utrolig merkelig. Har fått et sår på siden av magen, skrubbsår på kneet, har vondt i kjeven, og vondt i håndleddet (alt på venstre side av kroppen min???!!!). Det er sikkert en forbannelse, ja.

...I tillegg fant jeg ut at jeg spiste polarbrød med mugg i stad. Herre, jeg spiste 2 stykker. Litt senere kom Andrea ut av kjøkkenet og sa det var mugg på dem som var igjen i posen. Fysj, var derfor de ikke smakte godt, ja.

Tror jeg skal legge maten min under lupe før jeg spiser den, hver eneste millimeter skal være perfekt fra nå av. Det har jeg bestemt meg for. Så er det snart Halloween, gleder meg som en liten unge.

Gjengen min og jeg må finne på noe kult. Oh yeah.

 

-Maria ♥... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Desember 2013 » Oktober 2013
hits